Първото електрическо задвижване в новия Fiat 500 е много специален, дори вълшебен

...
Първото електрическо задвижване в
новия Fiat 500 е много специален, дори
вълшебен
Коментари Харесай

Шефът на Fiat тества новия E-500 - видео

„ Първото електрическо задвижване в новия Fiat 500 е доста специфичен, дори вълшебен миг за мен, визия, която се сбъдва “ - сподели шефът на марката Оливие Франсоа. Той е началник на марката Fiat и самичък тества новия електрически Cinquecento /500 ит./.

"След края на рестриктивните мерки на карантината, обвързвана с корона вируса, всички ние се научихме да оценяваме още повече живота навън и полезността на заобикалящата ни среда. От нас зависи и да опазим тази среда " - сподели Франсоа във връзка с цялостното електрическо задвижване без излъчвания на новия Fiat 500.

Във видео той води публиката на пътешествие през Торино, изпълнено с емоции и без излъчвания, по пътеката на емблематичния "Cinquecento " от 1957 година По време на пътуването със специфичния Fiat 500 "la Prima ", мениджърът на Fiat изяснява и новата технология на превозното средство.



Силните страни на новия Fiat 500 включват също положителния пробег с едно зареждане и намаленото време за презареждане на акумулатора. Литиево-йонните акумулатори с капацитет от 42 кВтч позволяват изминаване на разстояние до 320 километра в комбинирания WLTP цикъл или до 458 километра в града.
Източник: auto-press.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР