Първото Ел Класико за сезона между Барселона и Реал Мадрид

...
Първото Ел Класико за сезона между Барселона и Реал Мадрид
Коментари Харесай

Сменяме часовото време и гледаме `Ел Класико`

 В Барселона развили заплашителен комплекс от Реал  Край с местенето на стрелките: Европейска комисия предлага унищожаване на зимното часово време
Първото " Ел Класико " за сезона сред Барселона и Реал Мадрид публично има дата и начален час. Двата колоса се изправят един против различен на " Камп Ноу " на 28 октомври от 17:15 часа българско време, разгласи президентът на Ла Лига Хавиер Тебас.

Припомняме, че навръх тази дата по всяка възможност ще преместим за последно дребната стрелка, преминавайки към зимното часово време. В края на месец август Европейската комисия предложи унищожаване на смяна тутакси и по всичко проличава, че това ще се случи.

Иначе през 2016 година Барса и Реал още веднъж се срещнаха между тях на същия стадион и по същото време. Сблъсъкът приключи 1:1 с голове на Луис Суарес и Серхио Рамос в продължението.

Сегашното " Ел Класико " за първи път от 9 години ще бъде без Кристиано Роналдо. Петкратният притежател на Златната топка напусна Реал през лятото, с цел да премине в италианския хегемон Ювентус. За новият треньор на " белия балет " Юлен Лопетеги пък ще е първи сходен мач.

Неговият сътрудник Ернесто Валверде към този момент 4 пъти се е изправял против мадридчани като треньор на Барса. Той загуби първите две борби – 1:3 и 0:2, които бяха за Суперкупата на Испания. На 23 декември 2017 година обаче реализира незабравим триумф с 3:0 посред " Сантяго Бернабеу ", а пролетният конфликт приключи 2:2.

Интересното е, че Барселона не е печелил против Реал в четири следващи семейства – 1:2, 1:1, 1:3 и упоменатото нагоре тъждество.

След 3 кръга в Ла Лига колосите имат цялостен актив от 9 точки. На 15 септември Лео Меси и компания гостуват на Реал Сосиедад от 17.15 ч. От 21.45 ч. пък Реал има аудиенция на Атлетик Билбао.
Източник: offnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР