Първородният син на Доналд Тръмп Доналд Тръмп - американски бизнесмен

...
Първородният син на Доналд Тръмп Доналд Тръмп - американски бизнесмен
Коментари Харесай

Синът на Доналд Тръмп получил плик с бял прах

Първородният наследник на Доналд Тръмп  Доналд Тръмп Доналд Тръмп - американски предприемач и политик Доналд Тръмп е роден на 14 юни 1946 година в нюйоркския е получил в дома си във Флорида плик, в който се е съдържало бяло прахообразно вещество, което към момента не е открито какво е.

„ Резултатите от направения тест не дадоха безапелационен отговор какво е, само че съгласно експертите не е рисково за живота “, уточни за ABC News представител на фамилията.

Синът на някогашния президент – Доналд Тръмп-младши, е получил колета в понеделник по обяд в дома, в който живее и татко му. Щом видял прахообразното вещество, Тръмп-младши оставил плика и незабавно се обадил в полицията.

Пристигналият на адреса екип отнесъл веществото за лабораторен разбор. Според CBS предварителните проучвания не могли да открият естеството на субстанцията и ще бъдат направени нови.

Самият Доналд Тръмп-младши показа за MxM News, че това е вторият път, в който получава подобва пратка.

Ако това се бе случило на изтъкнат демократ, незабавно щеше да има чуване в Конгреса, само че тъй като нося семейството Тръмп, медиите ще не помнят за случая още на идващия ден, разяснява 46-годишният наследник на някогашния американски президент.

Последвайте канала на
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР