Първородната дъщеря на Юън Макгрегър, превъплътил се в образа на

...
Първородната дъщеря на Юън Макгрегър, превъплътил се в образа на
Коментари Харесай

Дъщерята на Юън Макгрегър на червения килим 30 мин., след като куче нахапа лицето ѝ - slava.bg

Първородната щерка на Юън Макгрегър, превъплътил се в облика на Оби-Уан Кеноби в "Междузвездни войни ", впечатли със смелостта си всички присъстващи на премиерата на кино лентата "The Birthday Cake ", състояла се неотдавна в Лас Вегас. Клара притегли всеобщото внимание, появявайки се под светлините на прожекторите с рани по лицето си, породени ѝ куче, ухапало я половин час преди старта на блестящото събитие, провело се в музея "The Mob ".

25-годишната актриса описа за случая в своята персонална Инстаграм страница, публикувайки фотография от болничното легло в незабавното поделение, където ѝ се е наложило да отиде, малко преди да се насочи към мероприятието. Публикацията ѝ освен събра хиляди лайкове, само че също по този начин провокира възхищението на огромна част от почитателите ѝ в мрежата, адмириращи храбростта ѝ да пристъпи на аления килим, макар случилото се.

"Ти си безстрашна ", написа в мненията под поста ѝ щерката на Синди Крауфорд - Кая Гербер.

"Независимо от всичко, изглеждаш безупречно ", включи се колежката ѝ Сиена Оберман, която също има роля в трилъра, дружно с Вал Килмър. Синеоката красавица сподели, че нищо не е в положение да я спре, даже това да значи, че би трябвало да застане пред множеството фотографски обективи във тип, който е надалеч от безупречността, към която по традиция холивудските звезди непрекъснато се стремят. Така, макар пострадванията си, тя дойде на първата прожекция на продукцията, в която взе участие паралелно до своя татко, с усмивка. Без да оставя неприятното приключение да помрачи настроението ѝ през специфичната вечер, Клара театралничи в бежов разкроен костюм на марката "Fendi ", допълнен от черни сандали на висок ток и дамска чанта, подхождаща цветово на облеклото ѝ. Освен това тя даже не се бе пробвала да прикрие раните си с грим, показвайки ги на събралото се голям брой, без каквато и да било диря от терзание.

Клара е плод на любовта сред Юън и брачната половинка му Ийв Мавраки, за която актьора бе женен в продължение на цели 25 години - от 1995 година до 2020 година Тя се ражда в годината, през която татко ѝ добива международна популярност с присъединяване си в "Трейнспотинг ". Днес обаче двамата към този момент работят дружно и са продуценти на лентата "The Birthday Cake ".

"Чувствам се като същинска късметлийка, че имам опцията да бъда и копродуцент, и артист в този филм, който се отличава с толкоз необикновен актьорски състав! ", написа тя към филмовия откъс, който показа през май т.г.
...
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР