Първоначално от Столичната община обявиха, че до края на октомври

...
Първоначално от Столичната община обявиха, че до края на октомври
Коментари Харесай

Бул. ”Дондуков” остава затворен до средата на ноември

Първоначално от Столичната община оповестиха, че до края на октомври ще бъде пуснато придвижването по целия бул..

Реконструкцията на "Дондуков " в правата от ул. “Раковски “ до бул. „ Васил Левски “ стартира на 15 септември . Тогава Йорданка Фандъкова изиска Министерство на културата да позволи там да бъде положен асфалт, а не павета. Аргументът на столичния кмет бе, че в сектора автомобилното придвижване е интензивно и при осъществяване на асфалтова настилка ще се намали както шума, по този начин и запрашаването.

В период от две седмици културното ведомство се съобрази с настояването на общината. От „ Московска “ 33 оповестиха, че ремонтът не е спирал по времето, в което се изчакваше публично мнение от министерството.

Сега обаче от общината прецизират, че неналичието на бързо решение за настилката се е отразила на периода, по тази причина трафикът по булеварда ще бъде пуснат в средата на ноември.

Йорданка Фандъкова изясни, че сега се преглеждат протоколите от всички институции, структури и надзора, с цел да се даде точна дата, на която ще бъде пуснато придвижването по "Дондуков ", съобщи "Монитор ".

Ще бъдат изчислени и възможни наказания при още закъснение на ремонта.
Източник: dir.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР