Първоначалните отзиви след премиерата на филма Междузвездни войни: Възходът на

...
Първоначалните отзиви след премиерата на филма Междузвездни войни: Възходът на
Коментари Харесай

Какви са първите отзиви за новите „Междузвездни войни“?

Първоначалните мнения след премиерата на кино лентата „ Междузвездни войни: Възходът на Скайуокър “ са най-вече позитивни, заяви Ройтерс. През цялата прожекция почитателите приветстваха, възклицаваха, викаха одобрително.

Една от почитателките на сагата Кейти Уилсън сподели, че филмът я е „ побъркал изцяло “. „ Те са свършили толкоз добра работа с преплитането на новия свят от „ Междузвездни войни “, който са основали, с носталгията на почитателите, израснали с „ Междузвездни войни “ и любовта към тях “, посочи тя.

Принцеса Лея се завръща във кино лентата макар гибелта на Кари Фишър през 2016 година Във „ Възходът на Скайуокър “ са включени неизползвани фрагменти от „ Силата се пробужда “.

Макар и новият филм да е краят на сагата за фамилията на Скайуокър, „ Дисни “ възнамерява продукции с нови герои от декември 2022 година Подробности обаче компанията още не разкрива. „ Искаме да не прибързваме, до момента в който не сме сигурни, че сме прави “, сподели изпълнителният шеф на „ Дисни “ Боб Айгър.

Тези, които харесаха кино лентата, акцентираха, че той е най-оптимистичния от трилогията, само че също го дефинираха като „ тъмен и заплашителен “, заяви в. „ Индипендънт “. Брандън Дейвис от ComicBook.com харесва обратите във кино лентата: „ Мащабен е и цялостен с изненади, и както споделя Люк Скайуокър: „ Няма да стане както си мислиш “.-->

Джена Буш, фенка и основателка на „ Легионът на Лея “, сподели: „ Направо ме отвя! Никога филм не ми е харесвал толкоз доста. Това е краят на една епоха и на франчайз, които дефинираха живота ми и това им отдава дължимото по метод, който не съм си представяла, че е вероятен “.

Ерик Айзенбърг, редактор от CinemaBlend обаче означи, че въпреки и да има „ положителни “ детайли във кино лентата, има и „ повече разочароващи “. „ Има доста решения, които са необясними, глезене на почитателите, което е несвоевременно, както и пропуснати елементи. Разочарован съм “.

Мнозина споделиха, че филмът е с прекомерно доста екшън. Тери Шуорц сподели, че чувството е „ като опрощение към „ Последните джедаи “, режисиран от Райън Джонсън.

„ Възходът на Скайуокър “ е последният филм от поредност, която е на второ място по доходи за всички времена - повече от 9,2 милиарда от продажба на билети, напомни Ройтерс. С него завършва история, почнала преди 42 години през 1977 година, когато Джордж Лукас показва героя Люк Скайуокър (Марк Хамил) и въодушевява публиката с дроиди, високи космати воини (укита) и доста други необикновени герои.

„ Нищо не сплотява хората като „ Междузвездни войни “, сподели режисьорът на „ Възходът на Скайуокър “ Джей Джей Ейбрамс. Той е и съсценарист на кино лентата дружно с Крис Терио. Джей Джей Ейбрамс режисира и седмия епизод от поредицата „ Междузвездни войни: Силата се пробужда “ (2015).

В функциите във кино лентата „ Междузвездни войни: Възходът на Скайуокър “ са Марк Хамил, Дейзи Ридли, Адам Драйвър, Кари Фишър (1956 - 2016), Джон Бойега, Оскар Айзък, Антъни Даниълс, Наоми Аки, Домнал Глийсън, Ричард Грант, Лупита Нионго, Кери Ръсел, Йонас Суотамо, Кели Мари Тран, Иън Макдайърмид, Били Дий Уилямс.
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР