Първокурсник от транспортния колеж в руския Новосибирск застреля младеж от

...
Първокурсник от транспортния колеж в руския Новосибирск застреля младеж от
Коментари Харесай

Първокурсник откри стрелба в колеж в Новосибирск

Първокурсник от транспортния лицей в съветския Новосибирск простреля юноша от своя курс, след което се самоуби, написа Би Би Си. Това петият сходен случай на принуждение в съветско образователно заведение от началото на годината. Нападателят е 16-годишен ученик на Новосибирския колежа за транспортни технологии. Той е влезнал в постройката с пушка, разкрил е пукотевица, а по-късно е поставил завършек на живота си.
Освен починалото момче са били простреляни още трема души, единият от които е в реанимация, прецизира Би Би Си. Стрелецът е бил обект на тормоз от страна на другите ученици на колежа. Той е бил затворен, неразговорлив и не е можел да се впише в средата.
Младежът е влезнал в колежа с ловната пушка на своя татко. Той е внесъл оръжието в раздрънкан тип, след което го е сглобил в тоалетната.
Това допуска, че нападението е било планувано. По време на стрелбата охранителят не е бил на поста си, защото е " отишъл да подписва документи или нещо от този жанр ".
През 2018 година в Русия е регистриран взрив на учебното принуждение - преди случая в Новосибирск е имало още четири сходни случая.
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР