Първокласните познания в областта на технологиите, внедрени в актуалните модели на марката,

...
Първокласните познания в областта на
технологиите, внедрени в актуалните
модели на марката,
Коментари Харесай

Световното състезание на знанията и уменията в сервизното обслужване отличи българския отбор с победа

Първокласните знания в региона на технологиите, внедрени в актуалните модели на марката, дават отговор на първокласното обслужване. На международния край на Audi Twin Cup 2021 през септември, сервизни техници и експерти на Audi от цялостен ​​свят демонстрираха своите умения. Отборът на България спечели трето място в оспорваната конкуренцията. Хорст Ханшур, вице президент на отдел „ Развитие на търговията на дребно и клиентско обслужване, връчи купите он-лайн.

В състава на българския тим участваха 6 сервизни експерти, разграничени в две групи. Групата от представителите на сервиза на „ Ауто Хит 2000 “ Стара Загора, Кремена Динева, Иван Писаров и Андреан Кичуков и групата от сервиза на „ Порше София Запад “, Венцислав Марчовски, Александър Борисов и Марин Евлогиев формираха екипа на тима Audi Squat Bulgaria.

Двадесет тима от представителства на Audi в целия свят, от Канада до Австралия, през Индия и Япония, взеха присъединяване в състезанието. Тази година, за първи път, реномираният конкурс се проведе виртуално, което способства за усложняването на дилемите и очакванията за потвърдени умения на участниците. Екипите трябваше да демонстрират консултативни умения и механически опит в различни на практика и теоретични тестове в границите на два дни, както и да предоставят отдалечено решение на задачи седмици преди старта на състезанието.

Отборите демонстрираха знанията си за модели, които въплъщават устойчивото бъдеще на марката, електрическото задвижване в моделната линия e-tron, както и практическа задача обвързвана с един от бестселърите, Audi A4. Задачите бяха фокусирани върху познаването на продукта, процесите, технологиите, сервизното обслужване, историята на марката, както и решаването на предварително „ скрити “ в автомобила технически проблеми.

2021 год. беше извършен петнадесетият кръг на Audi Twin Cup. Победители бяха тимът на Швейцария, следвани от Южна Корея, сервизните специалисти от България бяха отличени с трето място. Българският отбор се бори дружно и завоюва със съвместни старания освен купата, само че и шанса да квалифицира себе си в актуални практически и теоретични умения по актуални за марката тематики.

*Източник: www.audi.bg
Източник: auto-press.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР