Първоаприлска шега, пожелателно мислене или паралелна вселена?...Кратко видео на руския

...
Първоаприлска шега, пожелателно мислене или паралелна вселена?...Кратко видео на руския
Коментари Харесай

Deepfake Путин капитулира пред Украйна

Първоаприлска смешка, пожелателно мислене или паралелна галактика?...

Кратко видео на съветския президент Владимир Путин се популяризира в обществените мрежи - и в него съветският деспот афишира завършек на войната в Украйна.

" След дълги размишления и съвещания с нашите съветници и интернационалните сътрудници стигнах до заключението, че не е в полза на Русия или нашия народ да продължаваме спора с Украйна. Трябва да признаем, че задачите, които си поставихме, не бяха реализирани ", изяснява Путин.

Разбира се, става дума за операция благодарение на изкуствен интелект. Макар гласът да наподобява много на този на съветския президент, леки разминавания сред гласа и устните на президента подсказват, че става дума за операция. Не е учудващо и че дребното заблудени от клипа отново не имат вяра на съветския президент, както се вижда в мненията - съгласно някои той блъфира.

" Днес заставам пред вас в най-трудния миг от нашата взаимна история. И това е моментът да признаем грешките си и да се стремим към мир. Следователно от през днешния ден Руската федерация приключва всички военни дейности и стартира процеса на капитулация на Украйна.

Също по този начин разгласявам оставката си като президент на Руската федерация, с цел да направя път на ново управление, което да управлява процеса на възобновяване и помиряване ", споделя още deepfake Путин.

Някои от потребителите пък се възмущават на създателя на клипа.

" За такива видеа човек би трябвало да бъде пратен в пандиза. "

Някои украинци реагират с вяра това да стане действителност, само че други го афишират за " неприятна смешка ". Очаква се да се появяват от ден на ден сходни операции, откакто инструментите с изкуствен интелект стават все по-добри в генерирането и на видео, и на глас.

Още по тематаПодкрепете ни
Уважаеми читатели, вие сте тук и през днешния ден, с цел да научите новините от България и света, и да прочетете настоящи разбори и мнения от „ Клуб Z “. Ние се обръщаме към вас с молба – имаме потребност от вашата поддръжка, с цел да продължим. Вече години вие, читателите ни в 97 страни на всички континенти по света, отваряте всеки ден страницата ни в интернет в търсене на същинска, самостоятелна и качествена публицистика. Вие можете да допринесете за нашия блян към истината, неприкривана от финансови зависимости. Можете да помогнете единственият гарант на наличие да сте вие – читателите.
Източник: clubz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР