Първо, знам, че по принцип се появявам при вас в

...
Първо, знам, че по принцип се появявам при вас в
Коментари Харесай

Пърси в мола

Първо, знам, че по принцип се появявам при вас в четвъртък, само че в сряда доста се напих на един безпаметен ваучър и не съумях да се събудя през целия ден през вчерашния ден. След като се разсъниха, признавам си, с една кокона до мен, направих грешката да й се вържа и да отидем на разходка в мола.  Съгласих се, тъй като тя не искаше да си тръгне от нас, а и не бях ходил в мола от години. Още скърбя, че отидох.

Знам, че нормално вие задавате въпросите, а аз давам отговор обаче не мога да се сдържа да не ви задам въпрос аз. Защо дамите в мола се държите толкоз необичайно? Това очевидно е мястото, в което всички девойки желаят да засвидетелстват надмощието си над момчето, с което са отишли там. Пълно е с двойки, които се държат за ръце – в киното, в магазина за облекла, за парфюми, в сладкарница, даже видях една двойка да излизат хванати за ръце от тоалетната. Обзалагам се, че мъжът не си беше измил ръцете ;)

Иначе би трябвало да призная, че в мола е цялостно с готини мадами. Като по fashion канала са там. Всичките са хубави, с прически и лъскави облекла, множеството са руси и са секси. Големият проблем е, че вървят там с гаджето си. А още по-големият – че и аз бях там с момиче.

И още нещо открих в мола – очевидно това е мястото, в което се срещат всички спортни екипи. А аз се бях облякъл малко по-сериозно. Не знаех, че ще е по този начин. Търсих риза и панталон, абе поизтупах се, с цел да вляза в мола. Ако знаех, че всички там ще са с спортни екипи, нямаше да се тормозя толкоз.

Както и да е, изводът е, че няма скоро да стъпя в мола. А мадамата – доста се веселя, че не й дадох номера си:)  

Източник: venera.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА

ОЩЕ ПО ТЕМАТА

Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР