Първо да кажат едно голямо извинявай. Ако не получим извинение,

...
Първо да кажат едно голямо извинявай. Ако не получим извинение,
Коментари Харесай

Борисов: Ама разбира се, че има път назад. Първо едно голямо извинявай

" Първо да кажат едно огромно " извинявай ". Ако не получим опрощение, значи нямат 69 гласа. "

Такава поръчка за продължение на диалозите за продължение на държавното управление " Денков-Габриел " даде водачът на ГЕРБ Бойко Борисов, който реши да приказва (даже на трибунка, а не на крак) пред публицистите в Народното събрание след вчерашното крушение, когато кандидатката му за министър председател Мария Габриел отиде при президента с директория с министри, 11 от които на ПП-ДБ, без да има единодушие да са в нея. В резултат водачите на обединяването дадоха конференция, в която Асен Василев дефинира Габриел като " красивото лице на мафията ", а Христо Иванов съобщи, че разногласието в действителност е бил каква ще е ролята на Движение за права и свободи и по тази причина Борисов не е желал да подпише направеното съглашение.

Борисов обаче отново сложи ултиматум - " ден-два ", с цел да се схванат двете страни ще има ли държавно управление или не.

Даде поръчка още, че ще подпише съглашението, за което преговорните екипи сякаш се бяха разбрали, само че ГЕРБ по този начин и не подписа и което отстрани претенции от ГЕРБ преди този момент екслузивитет за Движение за права и свободи - да получи 1/3 от парламентарната квота в правосъдната власт и антикорупционната комисия.

Очаквайте детайлности
Подкрепете ни
Уважаеми читатели, вие сте тук и през днешния ден, с цел да научите новините от България и света, и да прочетете настоящи разбори и мнения от „ Клуб Z “. Ние се обръщаме към вас с молба – имаме потребност от вашата поддръжка, с цел да продължим. Вече години вие, читателите ни в 97 страни на всички континенти по света, отваряте всеки ден страницата ни в интернет в търсене на същинска, самостоятелна и качествена публицистика. Вие можете да допринесете за нашия блян към истината, неприкривана от финансови зависимости. Можете да помогнете единственият гарант на наличие да сте вие – читателите.
Източник: clubz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР