Първият в света виртуален хотел отвори врати в метавселената M

...
Първият в света виртуален хотел отвори врати в метавселената M
Коментари Харесай

Първият в света виртуален хотел отвори врати в метавселената

Първият в света виртуален хотел отвори порти в метавселената

M Social Decentraland - част от основаната в Сингапур марка Millennium Hotels, отвори порти в платформата за виртуална действителност Decentraland на 5 май.

Задвижван от блокчейн платформата Етериум, Decentraland разрешава на почитателите на виртуалната действителност да основават аватари, да купуват „ земя “ и да си взаимодействат тук-там и на събития, проведени от разнообразни марки, в това число Coca-Cola и Fashion Week.

Посетителите ще имат достъп до хотела от компютър (все още няма мобилен достъп) и откакто настроят устройството, могат да заредят цифров портфейл с криптовалута, с цел да „ отседнат “ в мястото за настаняване.
View this post on Instagram
A post shared by Millennium Hotel Sirih Jakarta (@millenniumhotelsirihjakarta)

Според Millennium Hotels, M Social е „ моделиран въз основата на разнообразни хотели от марката M Social по целия свят “ и „ капсулира същността на марката M Social като фешън метод на живот, имайки за цел да бъде място за събиране на всички и разкриване на вселената на виртуалната действителност “.

Хотели под марката M Socia има в Сингапур, Окланд, Ню Йорк и Париж, като този в Сингапур е планиран от интериорната звезда Филип Старк. Марката е стартирана от Millennium Hotels през 2016 година

Когато влезете във „ фоайето “ на M Social Decentraland от виртуалното му местонахождение на Genesis Plaza, ще бъдете посрещнати от аватар на рецепционист и ще бъдете настанени в стаята ви.

Чрез вашия аватар можете да поддържате връзка с разнообразни онлайн „ посетители “ от цялостен ​​свят и да посещавате събития, както и да пренощувате в хотела.

От Millennnium Hotels показват, че възнамеряват да си сътрудничат с сходни марки за образуване на прекарвания и събития в новия виртуален хотел.

През март дизайнери, като Paco Rabanne, Dolce & Gabbana, Tommy Hilfiger, Elie Saab и други, показаха виртуални сбирки на Metaverse Fashion Week в Decentraland, напомня Independent.

През ноември витуален имот от 500 квадратни метра в Decentraland беше продаден за 2.43 милиона $, счупвайки върха за най-голямото придобиване на земя в метавселената.
Източник: profit.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР