Първият в историята на новосформираната от SEAT марка CUPRA модел- Formentor,

...
Първият в историята на новосформираната
от SEAT марка CUPRA модел- Formentor,
Коментари Харесай

ABT даде 370 конски сили на CUPRA Formentor

Първият в историята на новосформираната от SEAT марка CUPRA модел- Formentor, получи специално внимание от експерта в областта на доработката на коли от портфолиото на Volkswagen Group- ABT.

Топ предлагането в модификационната гама на спортната е оборудвано с двулитров TSI мотор, който е в състояние да генерира максимална мощност от 310 конски сили и максимален въртящ миг от 400 Нм. Това очевидно се е сторило незадоволително на екипа на ABT, като те са доразвили по тематиката с нарастване на мощността до 370 конски сили и въртящия момент до 450 Нм.

В резултат на нанесените промени по електронното ръководство на мотора на CUPRA Formentor, както и по окачването му, доработената версия на луксозния спортен SUV е в положение да се форсира от 0 до 100 км/ч за 4.6 вместо за 4.9 секунди.

От ABT анонсират, че в края на първото тримесечие на тази година компанията ще предложи и нова изпускателна система за CUPRA Formentor, която ще бъде с четири отделни тръби, всяка от които с накрайник от по 102 мм.
Източник: auto-press.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР