Първият уикенд от месец юни даде официален старт на лято

...
Първият уикенд от месец юни даде официален старт на лято
Коментари Харесай

Началото е поставено! Ето кои и как откриха сезона в Слънчев бряг

Първият уикенд от месец юни даде формален старт на лято 2017 с две следващи празненство вечери. Двоен рожден ден отпразнуваха обичаният хаус вокал на България Вера Русо и паметен клуб в Слънчев бряг. Атрактивната изпълнителка и тази година не пропусна да бъде част от пърформънс шоуто и да открие летния сезон, написа Флагман. Датата 2-ри юни, която съответства с 10 –годишнината на обичаното й заведение и нейният персонален празник, стана още по-специална и незабравима за и със фотосите на новия й клип към парчето „ House of glass disco down”.

Сред ВИП гостите на събитието бяха плеймейтката Маги Бадлер, топ дизайнерката Миглена Каканашева и скандалната писателка Калина Паскалева. Дори фолк певицата Емануела беше предпочела да се забавлява на фона на хаус дивата Вера Русо.



Наситени страсти, авангардни костюми, провокативни танци, отличен тон и това беше едвам началото на лято 2017. Лукс, жанр и доста екзотика чакат познати и непознати гости и този сезон в клубната столица на България.



Вера Русо е млада и амбициозна българска изпълнителка покорила непознатите лейбъли. Голямата изненада, която приготвя сега е единствено и само за ценители на хубавата хаус музика. С огромна нотка на еротика престои да извърши идващите си вокали.. на стълб!

Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР