Първият учебен ден на 15 септември даде повод на много

...
Първият учебен ден на 15 септември даде повод на много
Коментари Харесай

Куп родни звезди изпратиха децата си в първи клас

Първият образователен ден на 15 септември даде мотив на доста горди родители да се похвалят с техните наследници. А, несъмнено, най-развълнувани са тези, които изпратиха първолаци. 

Много известни персони прекрачиха учебния двор с техните наследници и им пожелаха на добър път. 

Фолк звездата Константин е от звездите, които изпращат първолак. Малкият му наследник Александър от тази година е възпитаник, само че евентуално майка му ще бъде тази, която ще оказва помощ с уроците и домашните. Покрай многочислените задължения и нощни участия, Коцето откри време да придружи наследника си в този значим за него ден.

Семейство Джаферович също се радва на първолак. Жени и Ваня имат по-голяма щерка, само че в този момент ще им се наложи още веднъж да си напомнят уроците с дребния им наследник.  " Честит първи образователен ден, благи деца! На добър час! Аз съм една щастлива майка на първокласник и четвъртокласничка и още по-щастлива съм, че на този празник участват и техните прабаба и прародител ", изясни звездата от " Игри на волята ".

Общият правоприемник на продуцена на " Фермата " Иван Христов и Ирина Тенчева също потегли в първи клас. Има някои неща, които даже да се случват за четвърти път, в действителност още веднъж са за първи. Благодарим на Съдбата за опцията да претърпяваме още веднъж вълнението от 1-вия образователен ден. На добър час на всички деца!  П.п. Няма да ви лъжем…поплакахме ", написа в обществените мрежи влюбената двойка. 

Синът на Биляна Гавазавова от през вчерашния ден е в първи клас, което ненапълно изяснява изненадващото й овакантяване от бТВ. Вероятно желае да прекарва повече време с него и да може да му оказва помощ с образователния развой. 

Дъщерята на Александър Сано е посредното известно дете, което прекрачва учебния двор за първи път. Актьорът и към този момент някогашната му жена се събраха на този ден и като едно същинско семейство изпратиха Кати към този нов стадий от живота й. В учебния двор се появи и нейната баба Катето Евро, която събра всички погледи с емоционалността си и сълзите от благополучие.

създател: СЛАВА
...
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР