Първият тийзър трейлър на Гладиатор 2 се появи преди няколко

...
Първият тийзър трейлър на Гладиатор 2 се появи преди няколко
Коментари Харесай

Зловещата семейна история на Ръсел Кроу

Първият тийзър филмов откъс на " Гладиатор 2 " се появи преди няколко седмици и напълно неизненадващо Ръсел Кроу не е в него. Разбира се, действието на продължението се развива години по-късно в първия " Гладиатор ", а на Кроу му е писнало да го питат за този филм.
 Какво знае Ръсел Кроу за продължението на
Ръсел Кроу сърдит на продължението на " Гладиатор "

Актьорът беше посетител на фестивала в Карлови Вари

Благодарение на профилите си в обществените мрежи, 59-годишният артист съумява да насочи вниманието на почитателите си към други неща. Например функциите му в идните да излязат Land of Bad и Kraven the Hunter.

Или пък фамилната си история, която е много по-любопитна. Преди няколко дни Кроу - новозеландец по паспорт, показа в Х, че родът му по майчина линия произлиза от Шотландия. Той е отдалечен пра пра внук на Саймън Фрейзър, единадесети лорд Ловат.

I’ve been on the hunt to track down my Italian forebears for quite some time. Folkloric family tales and misspelling had seen me travel on a number of wrong tracks.

Turns out my great great great grandfather, on my mother’s side, who travelled to NZ in 1864 was …
— Russell Crowe (@russellcrowe)
" Бил е огромен облик. Наричали са го Старата лисица. Явно макиавелианските му способи са го застигнали, когато е бил на 80 ", написа Кроу. И добавя, че Фрейзър е бил последният човек, който е бил обезглавен в Лондонската кула. Това се е случило през 1747 година

Според артиста от " Гладиатор " случилото се ражда и един от идиомите в британския език - laughing his head off. За изтезанието на Фрейзър са били издигнати платформи, от които зяпачите да могат да я следят. Една обаче се е срутила, при което са починали девет индивида.
 Снимка 616918

" Съобщават му това тъкмо преди да почине и той стартира да се смее. Все още се е смеел, когато брадвата е паднала върху врата му ", добавя Ръсел Кроу. От там и laughing his head off - безусловно " да се смееш, до момента в който ти падне главата ".
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР