Първият телевизионен дуел за новия сезон започна късно вечерта на

...
Първият телевизионен дуел за новия сезон започна късно вечерта на
Коментари Харесай

Културист-гей изненада всички като показа интимния си партньор във Фермата

 Първият ефирен двубой за новия сезон стартира късно вечерта на 6 септември с към този момент познатото и обичано на доста българи " Фермата " по bTV и напълно непознатото " Игри на волята " по Нова телевизия. Петият сезон на фермерското риалити даде сериозна поръчка да е водач този сезон, като сподели доста забавен кастинг, красиви гледки и професионално водене на продуцентите Иван Христов и Андрей Арнаудов.

Сред най-запомнящите се участници е културистът Тихомир, който от 8 години живее със своя другар на фамилни начала. " Такава обич като нашата се среща един път на милион ", споделя той. Тихомир още в идващото предаване ще се изправи против различен участник –Иван от Разлог, който постоянно цялостни престъпните летописи по вестниците, в двубой за оставане във " Фермата ".

Участието на Тихомир и проявлението на неговия съкровен сътрудник породи яростна полемика. Голяма част от феновете недоволстват от присъединяване му във формата и считат, че по този метод се подтикват младите момчета да станат гейове. Други пък се възхищават на положителното сърце на Тихомир и вършат паралел сред останалите " мъже " във " Фермата ". 

Тихомир Рангелов e на 32 година, от София. Балкански първенец по културизъм, вегетарианец и открит гей. От 8 години живее на фамилни начала с влогъра Стамбини. Признава, че има привличане и към дами, само че в никакъв случай не се е изкушавал да потърси сътрудник от другия пол, написа Шоу Блиц.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР