Първият търговски полет на Etihad Airways пристигна на летище Бен-Гурион

...
Първият търговски полет на Etihad Airways пристигна на летище Бен-Гурион
Коментари Харесай

Първият пътнически самолет от ОАЕ кацна в Израел

Първият търговски полет на Etihad Airways дойде на летище Бен-Гурион в Тел Авив рано сутринта в понеделник. Това написа израелското издание The Jerusalem Post, представено от организация " Фокус ".
С полета дойдоха група бизнес водачи в туризма, туристически сътрудници и сътрудници за товарни транспорти, дружно с публицисти от Обединените арабски емирства (ОАЕ). Предстои стартирането на постоянен полет сред Израел и ОАЕ.
 Въпреки ограниченията, антиправителствените митинги в Израел се ускориха Въпреки ограниченията, антиправителствените митинги в Израел се ускориха
Протестите против ръководството на премиера Бенямин Нетаняху в Израел се ускориха в от нощес, макар ограниченията, които лимитират демонстр...
В неделя Израелското министерство на превоза и министерството на превоза на ОАЕ оповестиха съглашение сред двете страни, което ще разреши търговски полети. Беше казано, че на първия стадий ще има към 28 седмични полета сред двете страни.
Това е последното развиване на възходящото съдействие сред двете страни след установяването на дипломатически връзки и подписването на споразуменията сред ОАЕ и Израел във Вашингтон на 15 септември. Бе осъществен и първият рекламен полет сред Тел Авив и Абу Даби на израелската самолетна компания El Al на 31 август.
Мохамед Мубарак Фадел Ал Мазруей, ръководител на Etihad Aviation Group, съобщи: „ Днешният полет е историческа опция за развиването на мощни партньорства тук в ОАЕ и в Израел и Etihad като национална самолетна компания на ОАЕ е щастлива да проправи този път ".
 
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР