Първият шампион от София Роберто Баутиста Агут: Имам хубави спомени,

...
Първият шампион от София Роберто Баутиста Агут: Имам хубави спомени,
Коментари Харесай

Първият шампион от София Роберто Баутиста Агут: Имам хубави спомени, надявам се да се повторят

Първият първенец от София Роберто Баутиста Агут: Имам хубави мемоари, уповавам се да се повторят
Роберто Баутиста Агут изпрати особено видеопослание за българските почитатели, преди да се завърне у нас за Sofia Open 2019. Испанецът е първият победител от тенис шампионата в София. Има общо 8 трофеи в кариерата си, а през 2018 година завоюва 2 трофея.

Ето какво сподели испанецът особено за българските почитатели:

„ Здравей, България! Аз съм Роберто Баутиста Агут. Щастлив съм да разглася, че се завръщам в София през идната година. Наистина имам хубави мемоари от първото издание на шампионата и се надявам да се повторят. Ще се забележим скоро на Sofia Open 2019! “.

Своите специфични послания към българите изпратиха и други от звездните участници на Sofia Open 2019 Карен Хачанов, Стефанос Циципас, Стан Вавринка и Фернандо Вердаско:

Билетите за тенис шампионата от сериите АТP 250 Sofia Open 2019, който ще се организира от 3 до 10 февруари в "Арена Армеец", към този момент са в продажба в мрежата на Eventim. Четвъртото издание на огромното тенис събитие в българската столица се обрисува да бъде най-силното и към този момент генерира сериозен интерес.

За първите 4 спортни дни билетите ще са на идентична цена, без значение от мястото в „ Арена Армеец “, и ще бъдат най-евтините до момента. На 3 и 4 февруари ще костват по 10 лв., а за деца до 14 година – по 5 лева Билетите за 5 февруари са по 20 лв.. 5 февруари е разгласен и за „ Детски ден “ на Sofia Open, като всички деца влизат изцяло гратис. На 6 февруари цената на билетите е 30 лева, като децата употребяват 50% понижение.

Билети от четвъртък до неделя (7-10 февруари), включващи и финалните борби на Sofia Open 2019, са налични на атрактивни цени в 3 категории места в залата. Атрактивните пакетни билети костват 150 лева, 250 лева и 350 лева общо за четирите дни. Детските билети са с 25% понижение. Индивидуални билети за дните от 7 до 10 февруари ще се оферират на по-късен стадий, само че закупилите пакетен билет в този момент се възползват от специфичната по-добра цена общо за четирите дни от четвъртък до неделя на Sofia Open 2019.

Шестима играчи от топ 30 на международната класация и някогашният №3 Стан Вавринка (Швейц) ще вземат участие в четвъртото издание на тенис шампионата от сериите АТP 250 Sofia Open. Така конкуренцията, която ще се организира в зала „ Арена Армеец ” от 3 до 10 февруари 2019 година, се обрисува като най-силната пред българска аудитория. /БГНЕС
Източник: bgnes.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР