Първият производител на мотоциклети в света - Peugeot Motocycles, ще

...
Първият производител на мотоциклети в света - Peugeot Motocycles, ще
Коментари Харесай

Peugeot Motocycles отбелязва 125-годишния юбилей със специални премиери на MOTO EXPO 2023

Първият производител на мотоциклети в света - Peugeot Motocycles, ще означи 125-годишния си празник с няколко специфични министър председатели по време на Moto Expo 2023 от 20 до 24 април в зала „ Арена София “.

За първи път в България ще дойдат новите скутери Django EVO, Tweet и електрическият e-Streetzone. Стартът на серийното произвеждане на новите модели ще започва през втората половина на 2023 година

Редом с тях на щанда на марката с повърхност 110 кв. м ще застанат и познатите предходни версии на Django и Tweet, както и моделите на сериите Kisbee, Speedfight4 и e-Ludix. Посетителите ще бъдат посрещнати и със специфични оферти за наличните на склад двуколесни Peugeot.

e-STREETZONE – новият електрически скутер
Peugeot Motorcycles разкрива най-новото си решение за електрическа подвижност с e-Streetzone. Той реализира 112 км самостоятелност, когато е във версия с 2 акумулатори в режим ECO. Зарежда се бързо и елементарно в домакински контакт. Изпитаното му шаси и ръководство го трансформират в идеалния мотоциклет за ежедневно пътешестване в градска среда. Новият, софтуерен LCD панел е освен гръмък, само че и удобен. Когато e-Streetzone е във версия с една батерия под седалката се освобождава пространство за прибирането на каска.

DJANGO EVO – ретростилът в ново преобразяване
Новият Django EVO е планиран да се трансформира в „ модерната класика “. Той е футуристичен и мощен и e разполагаем във версия с въздушно и с течно изстудяване, където 125-кубиковият му четиритактов мотор развива мощ от 12,9 к.с. при 8500 об./мин. с въртящ миг от 12 Нм при 6500 об./мин.

TWEET – постоянният скутер с огромни колела в нова версия
Новият Peugeot Tweet е приспособен за градската среда. Предлага се с 4-тактов едноцилиндров мотор с размер 125 куб., мощ 11,42 к.с. при 8500 об./мин. и с въртящ миг от 10,3 Нм при 6500 об./мин. Максималната му скорост доближава 98 км/час.
Скутерите Tweet са потвърдили, че са леки, комфортни, икономични и с висока маневреност в тежкия трафик. Равният им под подсигурява две основни преимущества за лидера - повече пространство за краката и оптимално комфортна позиция за качване.

KISBEE – с компактни размери, само че великодушен на функционалност
Kisbee е основан особено за града – прелестен за ръководство, лек (85 кг), комфортен, пестелив и сигурен. Багажникът му събира всяка интегрална каска, а на равния му под могат да бъдат превозени обемисти предмети. Високото му равнище на ергономичност пасва идеално на лидера без значение от неговия растеж. Kisbee към този момент се предлага и с нови цветове – червен и сив.

SPEEDFIGHT4 – стилният, състезателен скутер
Speedfight4 продължава да е най-стилната и софтуерна генерация на 50-кубиковите спортни скутери Peugeot Speedfight. За него са присъщи комфортът и удоволствието при шофиране. Speedfight4 извежда като приоритет динамичността, без да подценява сигурността.

е-LUDIX – електрическият скутер
E-Ludix преоткрива достоверния и грациозен дизайн на известния Peugeot Ludix. Семплите му форма и линии подкрепят пъргавината и лекотата му, за които значително способства и електрическият му мотор. Литиево-йонната батерия на e-Ludix е създадена и създадена от Bosch и разрешава пробег до 50 км. Съществено преимущество на модела е ниската му маса – с включено тежестта на батерията тя не надвишава 88 кг.

Moto Expo 2023 ще чака мотоциклетистите и почитатели на двуколесния превоз. Мястото и датите са зала Арена София от 20 до 23 април, а вратите ще са отворени от 10,00 до 19,30 часа.

*Източник: Moto Expo 2023
Източник: auto-press.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР