Първият мобилен оператор в България, който има над 4,5 милиона

...
Първият мобилен оператор в България, който има над 4,5 милиона
Коментари Харесай

Мтел става А1

Първият мобилен оператор в България, който има над 4,5 милиона клиентии над 4000 чиновници, през днешния ден подхваща най-голямата смяна в своята история. Мтел става А1.

Компанията предлага също по този начин и високоскоростен интернет, цифрова телевизия и сателитна телевизия, в това число два лични спортни канала – MAX Sport 1 и Max Sport 2, cloud и IoT решения.

“Днес ставаме част от мощна интернационална марка, каквато е А1. Тя носи нови стандарти за обслужване, единна корпоративна просвета, повече познания и опит. Новият бранд е нашата цел да бъдем лидери”, съобщи Александър Димитров, който заяви, че до през вчерашния ден е бил основен изпълнителен шеф на Мтел, a от през днешния ден заема този пост в А1.

Промяната на името няма да докара до административни промени за клиентите, няма да има и промени във връзка с телефонните номера и SIM картите в мрежата на телекома. Промяната ще разреши на компанията да подсигурява по-високо качество на своята мрежа.
Ребрандирането на първия мобилен оператор у нас ще донесе нови привилегии за актуалните клиенти.
Ребрандирането ще е сполучливо, не в случай че хората харесат марката, а в случай че те са удовлетворени от това, което представяме, разгласи още Александър Димитров.



Снимка: Novini.bg

Приобщаването на компанията към главния бранд на нейния притежател А1 Group, която е част от четвъртата най-голяма телекомуникационна група в света America Movil, ще даде опция на А1 България да показа на своите клиенти и достъп до най-новите технологии и нововъведения в бранша.

Операторът ще предлага също по този начин лична линия смарт телефони с марката А1. От през днешния ден стартира ребрандирането на всички магазини на Мтел, а уеб сайтът към този момент е A1.bg.

Димитров разгласи също по този начин, че от през днешния ден започва в действителност една доста сериозна рекламна акция, а фактурите ще бъдат изменени и по-лесно разбираеми.

По случай ребрандирането на мобилния оператор през днешния ден всички клиенти ще получат подарък от 10000 MB, а тези, които употребяват и телевизия всяка събота и неделя ще имат достъп до безусловно всички телевизионни канали.



Снимка: Novini.bg

Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА

ОЩЕ ПО ТЕМАТА

Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР