Първият месец на 2023 г. определено ще мине под знака

...
Първият месец на 2023 г. определено ще мине под знака
Коментари Харесай

Неочаквани данни за телевизионното интервю на принц Хари

Първият месец на 2023 година несъмнено ще мине под знака на автобиографията на принц Хари и всички изказвания за живота му в, с и отвън кралското семейство. Spare излиза на следващия ден, 10 януари, само че копия изтекоха още предходната седмица.
 Принц Хари, Spare, принц Уилям, опиатите, задачата в Афганистан и още разкрития от автобиографията му
Наркотици, екстрасенс, нацисти - още разкрития от принц Хари

В идната му автобиография

Междувременно бяха излъчени и двете шумно рекламирани изявленията с по-малкия наследник на крала на Англия, още веднъж отдадени на книгата му. Първото беше по английската ITV с Том Брадби, а второто - по CBS с Андерсън Купър.

Очакваше се изявлението с Брадби да бие всички върхове по гледаемост на сходни стратегии на Острова. Числата обаче бяха разочароващи, както означават от Deadline - 4.1 милиона фенове гледаха ITV.

Това е към 1/3 от феновете на прословутото изявление на принц Хари и Меган Маркъл с Опра Уинфри, излъчено по същата телевизия през 2021 година Още по-шокиращо се оказа, че по Военновъздушни сили по същото време е предаван епизод от новия сезон на престъпния сериал Happy Valley. Него са гледали 5.2 милиона индивида по данни на overnights.tv.

Колкото до самото наличие на диалога сред принца и Брадби, нещата не са толкоз разочароващи. Както се очакваше, Хари продължи да упреква кралското семейство в основаване на подправени истории във връзка с него и Меган Маркъл.

Хари сподели още, че брат му принц Уилям още изначало не е харесал Меган поради това, че тя е " американска актриса, разведена е и е от смесена раса ". Не спести и обвинявания към Камила, която той твърди, че е употребила доведените си синове за личен пиар.
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР