Първият iPhone SE беше представен през 2016 година като по-достъпна

...
Първият iPhone SE беше представен през 2016 година като по-достъпна
Коментари Харесай

Какво би направило iPhone SE 4 идеален за вас?

Първият iPhone SE беше показан през 2016 година като по-достъпна алтернатива за iPhone, само че също по този начин се трансформира в обичания избор на клиентите, които не бяха почитатели на смарт телефоните с огромен екран. Няколко години по-късно SE се снабди с малко по-голям 4,7-инчов екран, само че наподобява супер стар с дизайна си, който е основан на iPhone 8.

Във връзка със слуховете, че Apple работи по нов iPhone SE, бихме желали да ви попитаме: Какво би направило това устройство идеално за вас? Споделете с нас в мненията.

Настоящият iPhone SE

Настоящото потомство iPhone SE бе пуснато на пазара през 2022 година и има същия дизайн като второто потомство iPhone SE, което има почти същия дизайн като iPhone 8 и наподобява доста на iPhone 7 и 6.

За някои хора това не е проблем. Има консуматори, които към момента избират да имат Home бутон с Touch ID идентификация. В същото време някои консуматори към момента обичат да имат суперкомпактни смарт телефони, а iPhone SE предлага това в композиция с доста кадърен хардуер, само че макар че iPhone SE 3 разполага със същия процесор като в iPhone 13, той към момента наподобява като iPhone от 2014 година и разчита на остарял LCD екран.

Без значение какъв брой доста обичате iPhone SE, той обезверено се нуждае от ъпгрейд – и то огромен.

Противоречиви клюки

Откакто Apple показа последното потомство iPhone SE, чуваме клюки за идващото потомство на смарт телефона от начално равнище на Apple и тези клюки бяха много спорни.

Много източници допускаха, че идващият iPhone SE ще наподобява като iPhone XR със 6,1-инчов LCD екран. Наскоро Apple анализаторът Рос Янг съобщи, че Apple към момента не е взела решение за дизайна и екрана на новия си телефон от начално равнище, а различен прочут Apple инсайдър – Минг-Чи Куо заяви, че Apple е забавила създаването на iPhone SE 4.

Неотдавна отчет на MacRumors разкри, че Apple е опитала с нов iPhone SE, който наподобява доста сходно на 6,1-инчовия iPhone 14. Този iPhone ще има Face ID и една задна камера, този път с 48-мегапикселов обектив.

В същия отчет се допуска, че Apple ще придвижи новият „ Action “ бутон от iPhone 15 Pro и 15 Pro Max в идващия iPhone SE (а също и в цялата гама iPhone 16).

Идеалният iPhone SE 4

Технологията на екрана и чипът за iPhone SE 4 към момента не са ясни, само че новият дизайн с Face ID и по-добри камери сигурно ще зарадва доста консуматори. В същото време слуховете за това, че iPhone SE ще получи 6,1-инчов екран тормозят тези, които обичат да имат стилен смарт телефон.

Самата Apple уточни през 2016 година, че iPhone SE е съвършен за хората, които обичат по-малките смарт телефони. Макар, че съществуването на по-голям екран сигурно би направило SE по-привлекателен за доста хора, то би разочаровало друга група клиенти. За някои хора Apple би трябвало да трансформира към този момент спрения от произвеждане iPhone 13 mini в iPhone SE 4.

Предвид всички скорошни клюки, какво би направило iPhone SE 4 съвършен за вас? Споделете с нас в мненията.

Източник: kaldata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР