Първият ден от новата седмица, който съвпада с фаталното число

...
Първият ден от новата седмица, който съвпада с фаталното число
Коментари Харесай

Места във Варненско без ток. Вижте къде.

Първият ден от новата седмица, който съответствува с съдбовното число 13, ще стартира без ток за избрани региони във Варненско.

От 9 ч. до 16,30 ч. заради осъществяване на строителни поправки на оборудванията за доставка на електрическа енергия, ще бъде прекратено електрозахранването в с. Куманово – ул. 1-ва (от центъра в посока Каменар), част от ул. 4-та, част от ул. 7-ма и региона сред ул. 1-ва и ул. 7 –ма, електрозахранени от Търговско предприятие 1 /клон 1/, научи Varna24.bg .

От през днешния ден до 17-и февруари, в интервала от 9 ч. до 17 ч. всеки ден ток няма да има в част от местността Боровец Юг (град Варна) - за клиентите, електрозахранени от Търговско предприятие 1544.

За същия интервал, само че с един час повечко - от 8 ч. до 17 ч., заради осъществяване на неотложни ремонтни действия, ще бъде прекратено електрозахранването в село Левски. От електроразпределителното сдружение успокояват, че ще се редува поетапно изключване на обособени клонове от мрежа, тъй че да не се лишават от електрозахранване всички клиенти в селото.

Пак от през днешния ден до петък, също от 8 ч. до 17 ч., ток няма да има в с. Изгрев, като и там ще се редува поетапно изключване на обособени клонове от мрежата.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР