Първият ден от грандиозното събитие Анивенчър Комик Кон приключи преди

...
Първият ден от грандиозното събитие Анивенчър Комик Кон приключи преди
Коментари Харесай

Актьор от сериала "Игра на тронове" предизвика фурор на "Анивенчър Комик Кон" в София

Първият ден от грандиозното събитие " Анивенчър Комик Кон " завърши преди броени минути. Много игри, състезания и занимания предложиха уредниците на всички посетители. А най-вълнуваща беше срещата с артиста Том Влашиха изиграл ролята на " Човека без име " - Джакен Х`Гахар в нашумелия сериал " Игра на тронове ". София Безспорно същинска нервност провокира гостуването на известния артист Том Влашиха, изиграл ролята на " Многоликия " в " Игра на тронове ". Той показа, че това не е първото му посещение в България.

" Харесвам страната ви, тъй като природата ви е девствена, имате планини и море. Ние нямаме такава природа в Западна Европа ", споделя той.

Том призна, че за всеки от актьорите е привилегия да взе участие в сериала, освен, тъй като ги е направил толкоз известни, само че и поради това, че работят с огромни експерти, с същински майстори в основаването на костюми.

" Бях разчувствуван да вземам участие, само че никой от нас, актьорите, не е очаквал сериалът да стане такава сензация. "

Най-странната сцена от кино лентата, в която е взел участие е борба с Аря Старк, в която неговата роля била да гледа втренчено известно време и по-късно да излезе. Точно тази сцена за негова изненада снимали цели четири дни. Том Влашиха признава, че харесва комикси, само че не му остава време да чете.
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР