Първият аспект, в който започва новата година е под влиянието

...
Първият аспект, в който започва новата година е под влиянието
Коментари Харесай

Денят и новата година започват под аспекти на щастието и благополучието

Първият аспект, в който стартира новата година е под въздействието на хармоничният земен тригон на Луната в Дева и Юпитер в Телец, следван малко по-късно от тригона на Слънцето и Луната. Тези тригони носят обществени триумфи и материални придобивки. Аспекти на щастието като цяло, здраве, благоденствие, триумф в живота, жизнеспособност и естетика във взаимоотношенията.

Луната е в символ Дева до 02:48ч на 3 януари

Дните на Дева вършат хората повече практични, рационални, да демонстрират податливост към ред и придирчивост. Предимство има съответният и прагматичен метод. Това е най-хубавото време за осъществяване на отговорностите, да се подредят нещата. Подходящо време за рутинна и еднообразна работа. Много повече внимание се обръща на дребните неща и детайлите. Зачестяват разногласията, насочат се повече рецензии. Зад детайлностите нормално не се вижда цялото. Добро време за главно разчистване на дома.

Уязвими са червата и стомашно чревният тракт, заради което се предлага щадяща диета.

Лунен календар: продължава 20 лунен ден до 22:26ч

20-ият лунен ден принадлежи към третата лунна фаза. Ден за алхимия на духа. Символ на този ден е орела. Време за реализиране на висша мъдрост, за вътрешно креативно преображение. Ден подобаващ за размисъл, в който можете да вземете значими решения. В 20-ия лунен ден би трябвало да погледнете на живота си от високо. Започвате да осъзнавате, по кое време сте постъпили погрешно и какви стъпки в действителност са ви донесли големи изгоди. Вашата съществена задача е да разберете, че всички събития в живота се случват с някаква цел. Също по този начин всичко в близост е тясно обвързвано с невидими влакна.

Следете за своите мисли, думи и действия. Всички различия в този ден водят до съществени спорове. В тази връзка пробвайте се да не се карате със своите близки. Поради взаимовръзките в света, всичко се случва като в една верижна реакция. Всяка погрешно казана дума в 20 лунен ден може да аргументи доста нежелани последствия в бъдеще. Добре е да се вършат самопризнания – това може да бъде самопризнание в обич или самопризнание за виновност. Няма значение. Главното е да сте откровени.

Всички ваши дейности би трябвало да са деликатно премислени. По-добре е да работите постепенно, само че качествено, като проверявате всяка подхваната стъпка. Направете това, което събитията изискват. Успех ще имат тези, които работят групово, заедно. Опитите сами да постигнете нещо няма да доведат до на никое място. Самостоятелната работа ще изчерпи бързо енергийните ви запаси.

Добър интервал за възобновяване на фамилната естетика. Всички диалози и изясняване на връзки, които сте отлагали до момента, могат да се осъществят. Избягвайте сцените на ревнивост и недоразумение в персоналните ви връзки. Хората, които са най-близко до вас, отразяват вашата лична персона, по този начин, че не бързайте да ги съдите и обвинявате.

Днес могат да се случат забавни събития, да изпитате нови страсти и чувства. Ако осъществите ново другарство, допустимо е този човек да стане най-хубавият ви другар или общуването ви може да се трансформира в освен това. Любовните и интимни връзки би трябвало да бъдат спокойни. Важното е на двамата сътрудници да им е прелестно и да се усещат удобно един с различен.

Тъй като Луната в този момент понижава, всичко в природата става по-бавно, по-малко интензивно. Това важи за човешкото държание. Процесите в организма не се правят толкоз бързо, колкото през първата половина на месеца. На физиологично равнище става неговото изчистване. Уязвим е стомаха, по тази причина е потребно гладуването. Внимавайте да не го травмирате. Водата има в този миг целeбни свойства.

Следва 21 лунен ден от 22:26ч на 1 януари до 23:27ч на 2 януари

Последвайте канала на
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР