Първия законопроект, който ще внеса в новия парламент, е процент

...
Първия законопроект, който ще внеса в новия парламент, е процент
Коментари Харесай

Проф.д-р Костадин Ангелов, водач на листата на ГЕРБ/СДС във Варна: Част от данъците върху доходите да остават в общините!

 Първия законопроект, който ще внеса в новия парламент, е % от налозите върху приходите на физическите лица, в това число и на едноличните търговци, да остава в общините. Това съобщи лидерът на варненската листа на ГЕРБ/СДС проф.д-р при визитата си в село Слънчево, община Аксаково.

Кметът на Аксаково инж. Атанас Стоилов, който е член на УС на НСОРБ, напомни, че сдружението е отстоявало настояването за 2 % от налозите върху приходите на физическите лица да остават в локалната хазна. Аксаково, Игнатиево и Слънчево са началната точка на най-голямата Индустриална зона, която ще бъде открита край Варна, с високотехнологични производства и откриване на стотици нови работни места.

В село Слънчево има над 25 компании и хранилища, които оформят добре развита промишлена част. Проф.д-р и претендентът за депутат от ГЕРБ/СДС Павел Христов посетиха огромни предприятия за месопреработка и рибопреработка. Кметът на Слънчево Красимир Михалев, който на частичните избори през февруари 2021 година като претендент на ГЕРБ завоюва 84% от гласовете, сподели реновираното селско читалище по европейски план.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР