Първите сигнали, с които ще се занимава Етичната комисия на

...
Първите сигнали, с които ще се занимава Етичната комисия на
Коментари Харесай

ГЕРБ погва кметовете на Цветанов

Първите сигнали, с които ще се занимава Етичната комисия на ГЕРБ, са от Сандански и Банско, разгласи ръководителят на Народното събрание Цвета Караянчева, която на конгреса в неделя беше определена за член на Изпълнителната комисия на партията. И в двата града ръководят кметове на ГЕРБ, които се считат за доближени на Цветан Цветанов.

В Сандански градоначалник е Кирил Котев, а в Банско - Георги Икономов. Името на Котев беше забъркано в абсурда с някогашния зам.-министър на стопанската система Александър Манолев, който подаде оставка след разкрития за присъединяване му в построяването на къща за посетители с европейски пари.

Наскоро някогашният народен представител и водач на партия " Ред, правда и правдивост " (РЗС) Яне Янев и някогашен консултант на премиера Борисов разгласи, че зам.-министърът на стопанската система Александър Манолев (ГЕРБ) и кметът на Сандански Кирил Котев (ГЕРБ) са близки и нелегално са прокарали тръбопровод с минерална вода до парцелите си, които се намират в парка на града. Янев акцентира, че не е ясно " дали са давани наставления от общината при прекосяването на тръбопровода през терени общинска благосъстоятелност ", с цел да стигнат до аристократичните парцели на локалните големци, предава " Епицентър ".
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР