Първите почти нулеви температури ни карат да извадим пуловерите и

...
Първите почти нулеви температури ни карат да извадим пуловерите и
Коментари Харесай

Най-актуалните плетени дрехи за есента и зимата

Първите съвсем нулеви температури ни карат да извадим пуловерите и жилетките. Както и при всички останали облекла обаче, с всеки нов сезон идват и нови трендове. Дали наличните ни в дрешника плетки към този момент не са ретро?
 5-те вида джинси, които ще са настоящи през тази есен
5-те вида джинси, които ще са настоящи през тази есен

Няколко добре познати модела + един непредвиден

Ето пет от най-актуалните трендове при плетените облекла за есен-зима 2024/2025.

Шал-яка

Независимо дали е на палтото, или на пуловера, обемните яки, които прерастват в шалове се завръщат, с цел да създадат студените месеци малко по-уютни.

Плетени тениски

Или просто пуловери с пай ръкав от гладка плетка - елегантни и семпли, те могат да се носят с кожени поли, джинси, необятни вълнени панталони и май съвсем всичко. Освен това са във все по този начин настоящата наклонност " спокоен разкош ".

Жилетка в ослепителен цвят

Да, жилетките още веднъж са на мода. Ако имаме черна или сива обаче, е добре да се ориентираме и в някои по-жизнерадости цветове за тази зима като доматено алено, ябълково зелено или цикламено.

Плетени комплекти

Или сетове, както избират да ги назовават милениълите. Пола и, необятен панталон и пай топ с дълъг ръкав - всичко е настоящо, стига да е от една и съща прежда.

И рокли

Плетените рокли не са нещо ново - изненадата е, че се задържаха като обичана дреха в дрешника на доста дами за няколко години. Може би тъй като са толкоз лесни за носене и съчетание. Освен това не би трябвало да се гладят, пишат WhoWhatWear,
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР