Първите номинации в отсъствието на Кулагин поставиха съквартирантите в нова

...
Първите номинации в отсъствието на Кулагин поставиха съквартирантите в нова
Коментари Харесай

Розмари, Петко и Стефан са номинирани за изгонване от Къщата VIP Brother

Първите номинации в отсъствието на Кулагин сложиха съквартирантите в нова обстановка . За Петко изборът се оказа по-труден от нормалното и той не можа да направи две номинации, за което Биг Брадър забрани достъпа до фитнеса, до второ разпореждане.

Ричард бе предпазен от номиниране чрез щита на SDI, което не се хареса на останалите, а Божана се опита да накара мистър София да даде щита си на Розмари, само че Ричи отхвърли.
 Стефан NOVA
Съквартирантите гледаха номинациите си дружно в хола и трябваше да слушат доводите казани в изповедалнята пред Биг Брадър. Розмари още веднъж пострада поради връзките си с Ричард, в които съквартирантите не имат вяра и считат, че не са същински, а игра за пред камерите. Манекенката събра цели шест номинации. Двамата мощни мъже в Къщата също попаднаха в номинациите. Освен, че са съществени фигури в шоуто, се оказа, че с държанието си Стефан и Петко нараняват част от участниците.
 Петко NOVA-->
Днес във VIP Brother ще забележим двете гледни точки за протичащото се сред Розмари и Ричард . Какво считат двамата и дали Рози ще е съгласна, ще забележим от 21:00 часа по NOVA.

Актуални вести ще откриете на и на на предаването.
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР