Първите номинации в „Женското царство“ на Биг Брадър завършиха със

...
Първите номинации в „Женското царство“ на Биг Брадър завършиха със
Коментари Харесай

Къщата на VIP Brother осъмна с един съквартирант по-малко

Първите номинации в „ Женското царство “ на Биг Брадър приключиха със светкавични елиминации и изпъждане на Нора Недкова. „ Съжалявам, че не можах да покажа малко повече от себе си “, показа на разлъка плеймейтката.

За седмица като президент на Норландия, тя съумя да ядоса огромна част от поданиците си и предстоящо се оказа измежду минимум харесваните съквартиранти.

За изненада на участниците Биг Брадър реши да съчетае номинациите и елиминациите, тъй че един от тях да напусне Къщата още довечера.

Застрашени от изпъждане бяха също Божана, Кулагин, Константин, Наско и Диона. Рапърката наруши едно от главните правила за живот в Къщата – разискването на номинациите, с което си заслужи директна номинация от Големия брат. Непозволените диалози сред Нора и Диона костваха още 20% от седмичния бюджет на съквартирантите и лишиха рожденика Кулагин от празненство за празника.

Зрителският избор реши Нора да напусне Къщата вечно. Преди това тя имаше опция да отбрани един от останалите съквартиранти от последваща номинация. „ Единственият заслужен участник в тази игра е Ваня Костова “, сподели детронираната кралица и завеща щита на ангелогласната певица.

Как ще продължи живота в Къщата без президент и ще има ли нови избори, не пропускайте да разберете довечера от 21 ч. по NOVA.

Още настоящи вести ще откриете на уеб страницата и на формалната Фейсбук страница на предаването.

Източник: vesti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР