Първите ни партньори са Демократична България“ и Изправи се БГ!

...
Първите ни партньори са Демократична България“ и Изправи се БГ!
Коментари Харесай

Кирил Петков: Ще подпишем коалиция с ДБ и ИБГНИ

Първите ни сътрудници са „ Демократична България “ и „ Изправи се БГ! Ние идваме “. Там имаме най-изчистена теза за общо деяние и считаме дори да подпишем документ, който след изборите да се трансформира в коалиция.

Това съобщи водачът на „ Продължаваме промяната “ Кирил Петков в утринния блок на БТВ.

Документът ще го назовем правила на бъдещо ръководство, в които ще сложим всички значими за нас неща –да не се повишават налозите, промяна на основния прокурор, здраве и обучение да са съществени цели. Никой, който гласоподава за една от тези три партии, да не се чуди какво ще се случи след изборите. Да, ние, ще се явим под форма на коалиция, посочи Кирил Петков.

Tрябва да покажем на българския народ, че имаме вяра, че идващото държавно управление ще бъде съдружно, настоя Петков.

„ Имам положителни връзки с част от хората, да вземем за пример Мика Зайкова, която е същински човек от профсъюзите, който схваща служащите и с нея доста си взаимодействаме като тематики и диалози. Много бих се радвал хора като нея отново да са част от листите им, тъй като през тези мостове ще стане връзката. Другото, което е доста значимо, е егото на част от техните водачи да бъде понамалено. Засега няма да каним Има Такъв Народ в предизборното ни съглашение “, безапелационен бе Кирил Петков.

По думите му преди да седнат да приказват с Движение за права и свободи те би трябвало да кажат, че „ господин Пеевски в действителност е знак на корупцията “. „ За ГЕРБ въпросът стои по същия метод, когато се каже да в действителност тези язовири вместо да костват 630 млн. трябваше да костват 200 млн. и 400 млн. сме ги дали най-вероятно на едни наши хора. Тогава за какво да не седнем да приказваме с тях “, сподели Петков.

За бъдещи министри, Петков сподели, че доста би се радвал Министерството на правораздаването да се управлява от министри на „ Демократична България “, тъй като там има доста потенциал за самостоятелна правосъдна система. В обществената активност доста бих се радвал да е на „ Изправи се БГ! Ние идваме “, те имат доста мощен ляв фокус върху обществените действия “, уточни някогашният длъжностен стопански министър.

Според Кирил Петков транспортният министър би бил предприемач, чиято компания е една от най-добре оценените в България. „ В един желан за мен свят, който мисля, че може да бъде реален е 121 депутати в Народното събрание, Румен Радев да си остане президент, а Лозан Панов доста бих се радвал да го видя като основен прокурор “ добави Кирил Петков.

За логото на „ Продължаваме промяната “, Кирил Петков посочи, че в логото на „ Продължаваме промяната “ има една фантазия България да е мястото в Европа с най-хубавото качество на живот. То не е единствено пари, а и опазване на природа, положително обучение, опазване на здравето. Трябва дружно да бутнем вратата, да отворим и да влезем “, изясни Кирил Петков.

Той добави, че листите им за изборите са със ужасно положителни, съумели, самостоятелни хора. „ Те са със същия заряд като нас, имам вяра от ден на ден, че 30-те % избор, които ги сложихме като цел са напълно действителни “, сподели още Петков.

Във връзка с проблема с канадското поданство, Петков уточни, че това е процедура, която нормално трае сред 4-8 месеца и по кое време тя ще издаде тази записка е работа на административната работа на Канада. Вярвам, че като български жител съм направил всичко по силите ми да не бъда канадец след 21 април “, обясни някогашният длъжностен министър на стопанската система. По думите му на 20 август е известен от канадските управляващи, че процедурата е приключена, а до 8 октомври ще даде бележката в Конституционния съд. „ За четири месеца спряхме пари на доста хора. Предполагам, че в идващите 60 дни ще приказват и биха се надявали да се случат две неща - Конституционния съд да ми откаже и да го направи доста бързо. Това би било страховит кеф за тях. Когато встъпвах в служба като министър подписах декларация, че съм единствено български жител, тъй като имам вяра, че навръх 21 април се отхвърлих от канадското си поданство “, аргументира се Кирил Петков. Петков, съобщи, че не се усеща отговорен, тъй като е направил всичко належащо по проблема.

 
Източник: manager.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР