Първите елиминации в Къщата на Големия брат оставиха отвън близначките

...
Първите елиминации в Къщата на Големия брат оставиха отвън близначките
Коментари Харесай

ВИП Брадър 2017: Да си тръгнеш първи

Първите елиминации в Къщата на Големия брат оставиха извън близначките Алекс и Влади. Всъщност Влади беше изгонена от феновете още преди седмица, само че продуцентите на предаването направиха компромис и я оставиха в шоуто.

Тайната й задача, както и на сестра й Алекс, беше да се разменят, тъй че никой от съквартирантите да не схваща какво се случва.

Миглена Каканашева, Шеф Петров и други жители на " ВИП Брадър " разкриха, че двете се сменят и вършат пакости. Дори сълзи в готвача провокира постъпката на Влади, когато изсипа цяло кило сол в боба, подготвен от него.

Снощи, когато беше последната вечер за Алекс и Влади, те не заляха със сълзи Къщата и студиото, където ги чакаха гаджетата им. Напротив, хубавиците излязоха с усмивка и попаднаха в прегръдките на обичаните си мъже.

 Е, по време на задачата си поплакаха

Е, по време на задачата си поплакаха

А Ники Кънчев ги изненада, като по негова " команда " феновете на Novа (както и самите близначки) станаха очевидци на новия клип на младите певици.

Предстои да забележим кои ще бъдат идващите посочени от съквартирантите, които ще тръпната пред зрителския избор за изпъждане от Къщата.
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР