Първите два камиона на Червения кръст, част от хуманитарния конвой

...
Първите два камиона на Червения кръст, част от хуманитарния конвой
Коментари Харесай

Първите два камиона на Червения кръст, част от хуманитарния конвой тръгнаха към Украйна

Първите два камиона на Червения кръст, част от филантропичния ескорт на българската страна, ще тръгнат към Украйна през днешния ден. Рано тази заран стартира товаренето на част от набраните досега дарения в поддръжка на потърпевшите от спора.

В рамките на Националната благотворителна акция на Българския Червен кръст е задействан къс номер 1466 за всички мобилни оператори. На него всеки, който желае да поддържа акцията, може да изпрати sms и да подари 1 лева за потърпевшите от спора в Украйна. В понеделник организацията започва и акцията за набиране на финансова помощ за потърпевшите и откри банкова сметка в лв., която може да бъде забелязана на уеб страницата на БЧК.

Кампанията за набиране на материални дарения продължава, като всички, които желаят да се включат, могат да го създадат в регионалните структури на БЧК, както и в централата на организацията на бул. " Джеймс Баучер " 76 в София.

БЧК показва своята дълбока признателност към стотиците самостоятелни и корпоративни донори, които се отзоваха в поддръжка на потърпевшите от спора в Украйна.
Източник: inews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР