Първи сезон на Пътят на честта, чието повторение върви сега

...
Първи сезон на Пътят на честта, чието повторение върви сега
Коментари Харесай

Джуди Халваджиян разказа пикантни подробности от новия сезон на Пътят на честта

 Първи сезон на " Пътят на достойнството ", чието повтаряне върви в този момент по Нова телевизия, провокира нечуван интерес в феновете. В него присъединяване взе и продуцентът Джуди Халваджиян и въпреки ролята му да бе епизодична, това, което му се случи в сериала, предизвика серия от любопитни мнения в обществените мрежи.

Неговият воин беше предприемач, показно разстрелян, до момента в който купува елмаз от представители на ъндърграунд средите, а този епизод бе припомнен тези дни. Забелязахме, че незабавно след края на серията, в мрежата още веднъж закипя от паметни реакции. Затова потърсихме Джуди Халваджиян, с цел да показа, въпреки и със задна дата, по какъв начин е реагирал на концепцията да бъде погубен на екран.

" Ролята беше дребна, само че много ефектна. Аз не съм артист, само че като виждам отзивите, очевидно добре съм се справил с тази задача. Като прочетох първоначално, че героят ми ще бъде погубен, го одобрих, заради обстоятелството, че нямаше по какъв начин да отделя повече време за други снимачни дни. Казаха ми за тази роля безусловно в последния миг. Това беше и моят актьорски дебют, само че в този момент, като гледат, несъмнено съжаляват, че са ми умъртвили героя още преди година и половина “, показа с усмивка Халваджиян, който няма да забележим във втори сезон по обясними аргументи, само че за какво пък не и в някоя друга продукция.

Припомняме, че втори сезон на " Пътят на достойнството "  стартира на 14 септември от 20 ч. в ефира на Нова телевизия.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР