Първи реакции след убийството на бизнесмена Алексей Петров. Разследващият журналист

...
Първи реакции след убийството на бизнесмена Алексей Петров. Разследващият журналист
Коментари Харесай

Прякорът на Алексей Петров беше Тракторът, защото не отстъпваше назад

Първи реакции след убийството на предприемача Алексей Петров. Разследващият публицист Йово Николов съобщи, че прякорът на Петров е бил „ Тракторът, тъй като в никакъв случай не е отстъпвал обратно.

„ Това бе третият опит за ликвидиране. Единият беше през 2022 година, другият през 2015  година Тогава даже имаше присъда за хората, които се пробваха да го убият. Той е противоречива фигура от прехода на България.  Така, че може би тези хора не умират в леглото си. Човек с огромни благоприятни условия, доста необятен бизнес и доста спорове, в които влизаше.  Той постоянно се движеше по ръба на закона, само че рядко е уличаван в престъпни действия ”, съобщи пред NOVA Николов.

„ Имаше спор с негови някогашни сътрудници. През 2002 година тогавашният основен секретар на Министерство на вътрешните работи Бойко Борисов беше посочил бригадата на бай Добри, който също е някогашна барета. Оттам нищо не излезе. Разследването не стигна до на никое място. Ако си спомняте, имаше една имитация за фабриката на убийства. Това се случи пред басейна " Спартак ", където беше седалището на Алексей Петров. Тогава внезапно необичайно се оказа, че някакви някогашни барети са негова защита и се бяха намесили. Той постоянно се е възползвал от опциите на Отряда за битка с тероризма, тъй като имаше здрави контакти там от битието му като някогашна барета ", разясни Йово Николов.
Източник: glasnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР