Първи печатен брой на списание Playboy излиза по време на

...
Първи печатен брой на списание Playboy излиза по време на
Коментари Харесай

Украинка, загубила око при руски обстрел, излиза на корицата на Playboy

Първи печатен брой на списание Playboy излиза по време на войната в Украйна - а на корицата му е украинският модел и телевизионна водеща Ирина Белоцерковец, изгубила едното си око при съветски обстрел, заяви украинският уебсайт " Гордон ".

Белоцерковец е брачна половинка на съветник на киевския кмет Виталий Кличко. Тя бива тежко ранена при съветски обстрел на 26 февруари 2023 година, по нейни думи - в целенасочена офанзива против фамилията й. Претърпява серия от интервенции в Берлин и губи зрение в лявото си око. На корицата на списанието то е закрито с железно сърце, бельото й е в същия жанр.

Украинската моделка е единствено една от потърпевшите във войната украинки, чиито истории се описват в печатното издание на локалния Playboy. Изданието основава за задачата плана Women Stay Strong. 

" Придържаме се към главните полезности на марката, съобразени с нашето настояще ", написа в изданието.

Редакцията насочва изключителни благодарности към бойците на украинските ВСУ. Затова и то няма да бъде продавано, а раздавано гратис в украинските лечебни заведения. В момента самата Белоцерковец се занимава с доброволческа активност.
Още по тематаПодкрепете ни
Уважаеми читатели, вие сте тук и през днешния ден, с цел да научите новините от България и света, и да прочетете настоящи разбори и мнения от „ Клуб Z “. Ние се обръщаме към вас с молба – имаме потребност от вашата поддръжка, с цел да продължим. Вече години вие, читателите ни в 97 страни на всички континенти по света, отваряте всеки ден страницата ни в интернет в търсене на същинска, самостоятелна и качествена публицистика. Вие можете да допринесете за нашия блян към истината, неприкривана от финансови зависимости. Можете да помогнете единственият гарант на наличие да сте вие – читателите.
Източник: clubz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР