Първенецът на страната по плажен футбол МФК Спартак (Варна) стартира

...
Първенецът на страната по плажен футбол МФК Спартак (Варна) стартира
Коментари Харесай

Шампионите по плажен футбол започнаха подготовката си на тъмно

Първенецът на страната по плажен футбол МФК Спартак (Варна) започва своята подготовка за летния сезон. Деветкратните първенци на страната започнаха по забавен метод да се приготвят, стартирайки занимания по мрачно на плажната линия в морската столица. Въпреки че на процедура до началото на дейния сезон в спорта има задоволително време, възпитаниците на Симеон Христов по традиция започват заниманията си при започване на януари.

Подготовката ще върви напълно в домашни условия и според от климатичните особености отборът ще редува занимания навън и закрито. До края на януари се чака от международната федерация програмата за идния сезон в плажния футбол и датите на които ще се организира Шампионската лига, където Спартак измежду отборите в главния кръг на шампионата.

Държавния шампионат и всички други национални съревнования се чака да стартират през месец май, в случай че няма спомагателни затруднения с пандемичната конюнктура в страната.

На първото занятие отсъстваха двамата вратари в отбора - Станислав Иванов и Добромир Господинов, които към момента не са изцяло възобновени от контузии, капитанът на тима Калоян Цветков, който имаше неотложни задължения, и голмайсторът Филип Филипов, който ще се готви независимо в София.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР