Трима полицаи са пострадали по време на мача на стадион

...
Трима полицаи са пострадали по време на мача на стадион
Коментари Харесай

Трима полицаи са пострадали по време на мача между ЦСКА и ЦСКА 1948

Трима служители на реда са потърпевши по време на мача на стадион „ Васил Левски “ през вчерашния ден, сподели служебният министър на вътрешните работи Калин Стоянов пред публицисти.

Той акцентира, че двама от тях, откакто им е била оказана здравна помощ, са се върнали още веднъж на мястото на случая, с цел да оказват подпомагане на своите сътрудници, защото единият е и шеф на профилираните полицейски сили. Третият служител на реда е потърпевш в региона на коляното, наложили са се три шева.

" Задържани са петима лица и е формирано досъдебно произвеждане. И все още сътрудниците работят, както по линия на футболното безчинство, по този начин и оперативни служащи, които ще изяснят цялата обстановка и ще подведем лицата под отговорност. Няма информация за потърпевши почитатели ", съобщи служебният министър.

Той изясни, че Министерството на вътрешните работи (МВР) е имало ангажимент към гостуващата аудитория, а домакините е трябвало да обезпечат защитата на събитието посредством техните охранителни компании и стюарди.

" След като от полицията виждат, че стюардите и охранителната компания не могат да се оправят, тогава са се намесили и с помощта на тяхната професионална и бърза реакция няма тежко потърпевши и обстановката е овладяна оптимално бързо ", добави Стоянов.

Плейофният дуел за класиране в Лигата на конференциите сред ЦСКА и ЦСКА 1948 през вчерашния ден беше пресечен в 88-ата минута поради навлизане на почитатели на ЦСКА на терена. След намесата на полицията, мачът беше доигран същата вечер.



Намерете Българска национална телевизия в обществените мрежи:,,,

Гледайте НА ЖИВО спорт гратис на:
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР