Първата в света научно тествана хранителна добавка, предназначена за прием

...
Първата в света научно тествана хранителна добавка, предназначена за прием
Коментари Харесай

Революционната хранителна добавка MYRKL, предназначена за прием преди консумация на алкохол, идва в България

Първата в света научно тествана хранителна добавка, предопределена за банкет преди консумация на алкохол, към този момент е налична и в България.

Myrkl е единствената хранителна добавка в света,  съдържаща AB001™ –  първата формула в човешката история, която потвърдено дейно разгражда поетия алкохол още в червата, преди той да доближи до черния дроб.

Резултатите от без значение, рецензирано изследване, демонстрират, че дейната съставна част на Myrkl AB001™ съумява  ефективно да разгради до 70% от поетия алкохол в границите на 60 минути ( и до 50%  още на 30-та минута) след потреблението му.

Формулата е микс от патентовани високоефективни бактерии (предимно Bacillus Subtilis & Вacillus Coagulans), обогатени с L-цистеин и витамин B12.

За да е ефикасна добавката, е целесъобразно да се одобряват 2 хапчета преди консумация на алкохол.

Myrkl и AB001™ са резултат от 30-годишно изследване и рационализиране, извършено от De Faire Medical (DFM), новаторска шведска здравна компания, фокусирана върху основаването на революционни хранителни добавки.

Фредерик Фернандез, началник на групата Myrkl: „ Радваме се, че направихме налична и на българския пазар  нашата новаторска хранителна добавка, която се приема преди консумация на алкохол. Активната съставна част в Myrkl, AB001™, е теоретичен пробив,  резултат от 30 години проучвания, рационализиране  и самостоятелни клинични проби. За първи път в историята артикул показва подобен триумф в ефикасното разграждане на алкохол в червата, преди той да доближи до черния дроб. ”

“Умерената консумация на алкохол е част от българската обществена просвета. Целта на Myrkl е да помогне на консуматорите на алкохолни питиета да се разсънят в идеална форма на идващия ден, без значение дали те са работещи експерти, млади родители или възрастни хора, които желаят да поддържат деен обществен живот. Myrkl не е опрощение за неразумна приложимост на алкохол и приканва всеки да употребява отговорно и с мярка. ”

Всички съставки на Myrkl са позволени и приети за безвредни от Европейския орган за сигурност на храните (EFSA).

Myrkl вече  е в продажба за първи път на www.myrkl.eu  на целесъобразна цена от  70 лева (30 капсули, 15 дози) с безвъзмездна доставка при поръчка за над  100 лева

Myrkl не е подобаващ за бременни, кърмачки и лица на възраст под 18 години.

За повече информация и с цел да закупите Myrkl, посетете www.myrkl.eu

Източник: skafeto.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР