Първата стъпка към съвършенството, е да осъзнаем своите несъвършенства. За

...
Първата стъпка към съвършенството, е да осъзнаем своите несъвършенства. За
Коментари Харесай

Послушайте Хирон - показва несъвършенствата ни според зодията

Първата стъпка към съвършенството, е да осъзнаем своите недостатъци. За да се изправите пред тях, е нужно да разберете къде попада Хирон в рождената ви графика. Изчислението се прави от специалист-астролог.

Хирон е един от многото метеорити в Слънчевата система. Наред с деветте съществени планети метеоритите също играят роля в нашата астрологична картина. Разположеният сред Сатурн и Уран метеорит дава отговор за надълбоко вкоренените във всеки от нас недостатъци и несигурности.

Тази част от рождената ви графика ще ви опише всичко за вашата неустановеност. Хорон в зодията ви ще ви покаже по какъв начин и къде в живота ще се колебаете и накъде ще залитате понякога.

Когато Хирон е в даден знак, присъщите черти на този знак може да не се демонстрират елементарно при вас. Причината е несигурността, подбудена от метеорита. Рождената графика няма по какъв начин да бъде изменена и е добре да не се бунтувате против нещата, които ви дава. Веднъж разбрали какво ви чака, ще може да се изправите доста по-уверени пред проблемите.

 Сатурн

Несигурностите, които Хирон разкрива, могат да се решат, само че би трябвало да сте упорити. Някои астролози приказват за разположението му като за раната на Хирон, която би трябвало да се излекува. Решението на астрологичните въпроси постоянно е в самите нас и е нужно единствено да го потърсим.

Разположението на Хирон няма да ви покаже уязвимост, която близките виждат във вас. То демонстрира източника на личното ви подозрение. Когато съумеете да го идентифицирате, в границите на вашите пълномощия и сили е да работите по тази характерна компликация. Направете нужното, с цел да преборите паниките, които Хирон буди у вас.

 Зодии

Повечето хора се обръщат към Хирон, когато осъзнаят, че несигурността им идва от самите тях. След като го разберете, идва време да съставите графиката си. Това ще ви разреши да излекувате своята астрологична рана.

В момента, от 2011 до 2019 година, Хирон е в Риби. Това е време, в което обичайното лице на религията се трансформира и светът обръща лице към мистичните практики. Направете го и вие и изчислете къде попада Хирон във вашата рождена графика.

Източник: sanovnik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР