Първата среща с някого е особено вълнуваща за всеки, кат

...
Първата среща с някого е особено вълнуваща за всеки, кат
Коментари Харесай

Най-често срещаните грешки в облеклото на първа среща

Първата среща с някого е изключително вълнуваща за всеки, кат това носи боязън, еуфория и даже малко тайнственост. В устрема си всичко да мине съвършено обаче, от време на време вършим много неточности, които в реалност може елементарно да избегнем. Това важи и значително за облеклата и аксесоарите, които носим, с цел да впечатлим индивида насреща. Ето и най-често срещаните неточности, които би трябвало да избягвате при избора на тоалет за първа среща.

Обличането на бяла риза.

Една свежа бяла риза или блуза може да накара доста от нас да се усещат най-добре. Тези облекла обаче доста елементарно се цапат и могат да основат непотребен стрес при първа среща. Избягвайте всичко, което е „ придирчиво “ или мъчно за поддържане на непорочност. Например едно леке от сос върху бялата дреха могат да ви накарате да се чувствате неспокойни до края на вечерта, даже и индивидът насреща да не се впечатли от това и да го одобри с усмивка.

Носенето на неуместни облекла и обувки.

Много е значимо да носите нещо, което ви е комфортно и ви кара да се чувствате спокойни в него. Свободните презрамки на потник, панталоните, които са прекомерно тесни, или полата, която е склонна да се вее от вятъра, също могат да бъдат детайли, от които да стоите надалеч. Освен това замислете се дали да обуете обичаните си високи токчета, без значение какъв брой съвременни са те. Трябва да можете да се концентрирайте върху своята убеденост и индивида насреща, а не върху това мощно ви болят краката. Да не приказваме за обстоятелството, че в случай че срещата върви добре, може да желаете да се разноските по-късно – и няма да желаете да я отменяте заради това, че не можете да стъпвате.

Разсейващо облекло.

Страхотното облекло за първа среща би трябвало да приказва по-малко за последните фешън трендове и повече за вас. Поради това е добре да избягвате прекомерно ярки цветове, шарки, огромни ръкави и прекомерно доста кормила. Лесен метод да ревизирате това е, като се погледнете в огледалото. Ако първото нещо, което притегля вниманието ви, е вашето облекло, тогава би трябвало да го опростите.

Какво безусловно би трябвало да имате на първа среща?

Сега, когато знаете какво да не носите на първа среща, има избран продукт, който постоянно би трябвало да е с вас. Носете нещо, което приказва малко за вашата персона и може би даже да бъде тематика за начало на диалог. Това може да бъде забавно украшение или различен аксесоар като ключодържател, който сте си взели за спомен от обичано място да вземем за пример.

Това също по този начин ще ви помогне да се почувствате уверени, знаейки, че сте носили продукт, който ви кара да вярвате в личните си качества и да ви дава успокоение. С други думи, вие сте една крачка по-близо до това да бъде последната ви първа среща.

И най-после още един съвет – не се опитвайте да се преструвате на някого, който не сте, единствено с цел да впечатлите индивида насреща. Дори и връзките ви да се задълбочат, рано или късно той ще разбере истината. Освен това не мислете, че единствено вие сте обезпокоени и нервни дали срещата ще мине добре. Той също евентуално се вълнува и се тормози да не се изложи пред вас.

Източник: happywoman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР