Първата седмица от новия сезон на Игри на волята вече

...
Първата седмица от новия сезон на Игри на волята вече
Коментари Харесай

Жени Джаферович вбесява зрителите на Игри на волята

Първата седмица от новия сезон на " Игри на волята " към този момент е излъчена, факт са и първите раздори измежду участниците. В центъра на един от тях е Жени Джаферович, която си приписа заслуги, което подразни доста феновете, написа Шоу Блиц.

Участниците в риалити формата бяха подложени на безчовечен тествания, дълги, уморителни и многокомпонентни борби, а най-шокиращото в тях се оказа 90-килограмов сандък, който състезателите трябваше да придвижват неведнъж, до момента в който развият въже. Наложи се даже 50-килограмови дами да мъкнат тежкия товар, който бе проблем даже и за най-силните мъже в племената. В този миг Джаферович се опитваше в профил да гради персонални тактики.

Поведението на дамата на Ваня Джаферович подразни освен съотборниците ѝ, които тя непрекъснато прекъсва и не им дава думата, само че и феновете пред дребните екрани.

" Фифо, апелирам те, дай да приказвам, скастри тя Филип, прекъсваш ме. Трябва да се слушаме и да не избухваме ", споделяше тя. След дълга борба нейният тим въпреки всичко се подреди на второ място и водещите похвалиха Филип и Валери, с което Джаферович напълно не беше съгласна.

" Бяхте на косъм, сподели водещата. Явно косъмът, който завоювах през вчерашния ден през днешния ден проработи ", опита да си припише заслугата за успеха, само че беше срязана от Ралица. " Да ти кажа това преимущество от дълго време го загубихте ".

След разиграните обстановки в обществените мрежи мненията напряко преливаха. " Джаферович не дава на никой дума да каже, егати самочувствието без покритие ", гласи една от многото реакции. В други се споделя следното:

" Джеферович не почита мнението на съотборниците си! Това, че някой желае да изкаже мнение, доста я нервира! Ще си сърба попарата по – нататък! ", " В края се опита още веднъж да се изтъкне, че нейното преимущество е повлияло на успеха, само че Ралица я отряза ", " Тя няма да доближи средата с това жалко държание и със тъпоти си мислите била стратег… ", " Това ли е да остане до край... ", " То феновете я виждат каква е противна… ".
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР