Първата съпруга на Хазарта твърди, че той крие 14-годишната им

...
Първата съпруга на Хазарта твърди, че той крие 14-годишната им
Коментари Харесай

Вижте какво дойде до главата на Ицо Хазарта

Първата брачна половинка на Хазарта твърди, че той крие 14-годишната им щерка от нея. Двамата водят борба за наставнически права над момичето. Майката твърди, че против нея е заведено дело без тя да знае за лишаване на родителските й права. В момента Диана води дело в Страсбург за възобновяване им. Пред „ България Днес “ Диана споделя, че не води персонална война, а просто желае да види щерка си.

„ Искам тя да знае, че съм тук, че я диря, че я обичам и не съм я изоставила. С Ицо се разведохме през 2006г. Отидох да пребивавам в Лондон. До края на 2013-а нямахме проблем с връзката. Дъщеря ни живееше при него по взаимно единодушие, само че постоянно идваше при мен в Лондон, Комуникацията спря през 2014г. и от този момент не съм виждала щерка си “, споделя майката.

Малко откакто изпраща щерка си в България, чува от телефона думите на щерка си, че повече не желае да приказва с нея. В един миг Диана се оказва блокирана от телефоните на дъщеря си и Ицо. Близките й също нямат контакт с детето. През 2015г. Ицо е завел дело за лишаване на правата. В мощ е присъда, както и отчет на Агенцията за протекция на детето, че държанието на майка му е незаконно и рисково. Затова и известията, които Диана изпраща до щерка си, се отъждествяват като форма на принуждение. Диана завежда дело в Страсбург, че е наказана, без да е известена. В отговор пред съда Хазарта споделя, че Диана сама е прекратила контактите с детето. Ицо твърди, че 4 години майката не е търсила щерка си, а го е направила едвам при връщането си в България.
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР