Първата причина, която ме доведе в Съединените щати, бяха проблемите

...
Първата причина, която ме доведе в Съединените щати, бяха проблемите
Коментари Харесай

Изкушения от Латинска Америка: Историята на главения готвач Енрике Лимардо

" Първата причина, която ме докара в Съединените щати, бяха проблемите в моята страна. Преди време живеех във Венецуела. Социалната и икономическа политика на страната не беше добра ". Това споделя Енрике Лимардо, основен готвач и съсобственик на Seven Reasons пред репортерът на  Voice of America (VOA) , Анна Кук в нейния репортаж от Вашингтон, окръг Колумбия.    

" Продадох ресторанта си, тъй като беше невероятно да го подкрепям. Искам да кажа, че бях очевидец както на инфлация, по този начин и на дефлация. Опитах се да диря бъдеще, по тази причина пристигнах тук, в Съединените щати ", казва Лимардо. 

" Преместих се в Съединени американски щати преди пет години. Прекарах четири години в Балтимор и по-късно открихме собствен ресторант ", споделя основният готвач. 

" Видът храна, който вършим в Seven Reasons, е въодушевен от Латинска Америка. Значи аз съм от Венецуела, пътувам по света от 14 години ", обяснява той. 

Готвил съм в Перу, Еквадор, Чили и Аржентина, само че корените ми са доста южноамерикански, споделя Лимардо пред  VOA .

" Един от присъщите деликатеси в Seven Reasons е октоподът в композиция от банан, леща, авокадо, халапеньо и масло от кориандър. Това е доста комплицирана композиция сред зеленчуци, морски блага и плодове. Най-интересната част от комбинацията на банан с октопод е, че хващаме задачите банани с кората и ги изгаряме изцяло на открит огън. Другото, което слагаме в чинията е салата от леща. Тази леща идва от Египет, а по-късно подправяме лещата с авокадо и халапеньо, употребявайки мексикански метод към ястието ", коментира мъжът. 

" Този ресторант значи доста за мен ", казва Енрике Лимардо. 

Повече по тематиката гледайте във видеото.  
 
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР