Първата, която спрягаха за победителка в Ергенът, беше Ирина Карабаджак.

...
Първата, която спрягаха за победителка в Ергенът, беше Ирина Карабаджак.
Коментари Харесай

Взрив: Ирина Карабаджак от "Ергенът" разтърси, направи на пух и прах... (ВИЖ ТУК)

Първата, която спрягаха за победителка в " Ергенът ", беше Ирина Карабаджак. Басарабската българка влезе в предаването прекомерно самоуверена и надъхана, само че досега не сме я виждали да влиза в лагери, нито да се заяжда непосредствено с някого. Тя към момента не е имала и своята запаметяваща се среща с Евгени Генчев, само че по тази причина пък взриви мрежата.

Преди часове Карабаджак излезе с разтърсващ и повече от дълбокосмислен пост в Инстаграм, който очевидно е ориентиран към някои от мацките във формата. В него Ирина приказва за хубостта, която не е безусловно нищо, в случай че не е подплатена с разум и душевни качества.

" Глупавата хубост, тази хубост, която няма разум, не е нищо. Вгледайте се в лицата и във всяка една линия на сходен жанр дами и девойки - които имат нещо образно, само че нямат грам разум в главите си. Погледнете ги добре и ще видите какъв брой бързо по този начин наречената им хубост се трансформира в откровена грозотия ", съобщи Ирина Карабаджак.

Моментално мнозина допуснаха, че приказва за Габриела Бланко и приятелката и Елисавета, а други заложиха на Мони Зенгинер. Не е изключено обаче занапред да забележим конфликт сред Ирина и някоя друга в предаването.

" Каквото и да стане, Карабаджак не пасва на Евгени. Може да е готина, само че двамата са радикално разнообразни. Та той е по-миловиден и гальовен от нея ", разясняват в нета.

Източник: razkritia.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР