Първата голяма претенция на Нийл Бренан към слава дойде преди

...
Първата голяма претенция на Нийл Бренан към слава дойде преди
Коментари Харесай

Нийл Бренън смята, че сме се провалили, като сме превърнали „лудо добрите“ комедианти като Дейв Чапъл и Джо Роугън в морални авторитети

Първата огромна рекламация на Нийл Бренан към популярност пристигна преди две десетилетия, когато той основател, написал и изпълнителен продуцент Шоуто на Chappelle с неговия другар Dave Chappelle (с който преди този момент си е сътрудничил в Half Baked).

Оттогава Chappelle се трансформира по едно и също време в най-големия стендъп комедиант в света и гръмоотвод за рецензии. Междувременно Бренан издаде три лични специфични комедийни комедии и режисира всепризнати специфични за Ал Мадригал, Мишел Улф и Сет Майерс.

Crazy Good, четвъртият специфичен филм на Бренан и трети за Netflix, беше показан по-рано тази седмица. Преди това той седна с Decider на Първи април, с цел да изясни за какво е неуместно за нас като общество да имаме вяра и се доверяваме на комедиантите като източници на вести и/или морално водачество. Това са фрагменти от нашия диалог.

РЕШАВАЩ: През последните години концепцията, че комедиантите имат психологични проблеми, съвсем наподобява като че ли се е трансформирала в хак даже в комедийната общественост, са...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР