Първата дружка на Гала - Джуджи, беше обвинена и то

...
Първата дружка на Гала - Джуджи, беше обвинена и то
Коментари Харесай

Синът на Сашо Дойнов скочи срещу Джуджи

Първата приятелка на Гала - Джуджи, беше упрекната и то от собствен сътрудник режисьор, че е измамница, която го завлякла с пари. Става дума за сина на артиста Сашо Дойнов, който имал професионални връзки с Джуджи.

Станало по този начин, че остарелият Дойнов се отказал да играе в пиеса, която била продуцирана от Деляна Маринова - Джуджи и в която той към този момент заемал една от основните функции. Затова в последния миг се наложило Джуджи да помоли сина му Станислав Дойнов да го замести на сцената и да изиграе ролята му, пише kliuki.bg.

Речено и сторено, Станислав, който е режисьор, се съгласил и го направил. Но след това твърди, че не е получил още паричното си заплащане за това, а Маринова си прави оглушки.

Деляна излезе възмутена и изясни, че Дойнов татко не се е отказал от ролята поради нея и някакво личностни проблеми посред им, а поради възрастта си и това, че към този момент му било мъчно да работи. Джуджи упорства, че е изплатила цялата заплата на Сашо Дойнов, както и е платила за работата на сина му в пиесата, която продуцира.

Тя обаче добави, че отсега нататък се отхвърля от услугите и на двамата Дойнови, не желае повече да имат професионални взаимоотношения и ще си откри различен заместител, който да се включи в пиесата.

създател: СЛАВА
...
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР