Първата дама на Франция е потресена от омразата, която се

...
Първата дама на Франция е потресена от омразата, която се
Коментари Харесай

Бриджит Макрон: Знам, че французите искат по-млада първа дама

Първата дама на Франция е потресена от омразата, която се излива върху нея поради огромната разлика във възрастта сред нея и мъжа ѝ.

В изявление за в. “Монд “ 68-годишната Бриджит Макрон, която е с 24 години по-възрастна от президента Еманюел Макрон, изяснява, че схваща, че бракът ѝ е „ нехарактерен “, само че не може да си изясни експанзията на своите сънародници.

Първата дама се усеща засегната и от обстоятелството, че в последно време я съпоставят с Мария Антоанета и се твърди, че тъне в разкош и живее отвън действителността.

Двойката се среща в частно учебно заведение в Амиен – той е възпитаник, младеж, тя – учителка. По-късно тя напуща брачна половинка си, от който има три и се омъжва за Еманюел Макрон. По това време тя въобще не допуска, че той ще се занимава с политика, счита, че ще стане публицист или пианист, споделя Бриджит пред „ Монд “. С израстването му в политиката обаче те попадат във фокуса на медийното и публично внимание и стартират мненията по отношение на 24-годишната разлика във възрасттта им, написа Епицентър.

" Французите безспорно биха предпочели по-млада първа дама ", уверена е Бриджит към днешна дата и за следващ път изрича отчаяние от експанзията, с която се отнасят сънародниците ѝ към разликата във възрастта с мъжа ѝ.

Бел.ред.
Първите по смъртност в света са последни по изборна интензивност.
Ние, българите .
Наистина ли не ни пука по какъв начин ще продължим напред?!
Ще оставим ли твърдите партийни ядра на статуквото и гласовете от прилежаща страна да решат и тези избори?!
Да излезем в неделя и да гласуваме всеобщо!
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР