Първата дама на фолка Тони Дачева изглежда зашеметяващо напоследък и

...
Първата дама на фолка Тони Дачева изглежда зашеметяващо напоследък и
Коментари Харесай

Тони Дачева разцъфна! Заради нов мъж ли?

Първата дама на фолка Тони Дачева наподобява зашеметяващо в последно време и това провокира доста одобрителни мнения от нейни фенове, разбра HotArena.

 

Дали пък в живота на Тони не се е появил нов мъж, който да се грижи за нея и да я кара да се усмихва толкоз щастливо, питат се почитателите на изпълнителката на „ Бедни и богати ”, писа „ Таблоид “.

Тони обаче настойчиво крие всичко за персоналния си живот, откакто преди много години се раздели с Найден Милков, с който живя 12 години и с който записа ред дуети. Според личните й самопризнания тогава се надявала да станат законно семейство, да имат деца, само че това не се получило. Години след раздялата Тони Дачева осинови момиченце, което също държи надалеч от любопитните погледи. 

Днес певицата съумява да подържа стройна фигура и да има лице, което я прави доста по-млада от нейните 51 години. Блясъкът в очите й в последно време съществено подържа слуховете, че най-накрая в живота на Тони се е появила огромната обич.

Тя в никакъв случай не е крила, че към момента я чака и не счита връзката си с Найден Милков за последна опция. Докато е с него, певицата получава диабет поради едно няколкочасово похищение от Стоян Кръстев-Драгановеца, на който отказала да пее сутринта откакто предходната вечер изпълнила отговорностите си по контракт.

По случая се води дело, само че Драгановеца е оневинен, а Найден Милков се обажда на тогавашния вътрешен министър Румен Петков, който оказва помощ за освобождение на певицата. 
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР